reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

dokladnie te cybexy dla mnie sa okropne. sa filmiki z dachowania wlasnie jak dziecko gora wypada. a poza tym jak to sie ma wygodnie siedziec w takim foteliku? nawet nozka nie fiknie zeby sobie rozporstowac, raczki ciagle na tej podstawce nie mowiac juz jak to musi byc goraco... nie wiem kto i po co to wymyslil.... a w zimowym kombinezonie to juz w ogole wyglada genialnie :szok::no:

otziv_pallas_2010_1.jpg

ja sie w ogole zrazilam do tej firmy bo kiedys bylam na targach i pan prezentowal te cybexy i byl tak zamotany ze sam sie platal w tym co mowil... meeeega nieprofesjonalnie

a mnie maz latem zmusil do zmiany auta na wieksze i z poduszkami bocznymi i innymi bajerami wlasnie dla bezpieczenstwa - syna oczywiscie :-D wczesniej jezdzilam aygo no ale aygo to naprawde strach pomyslec w razie wypadku. wiec jakos sie nauczylam jezdzic wielkim i teraz bym juz do aygo nie wsiadla z dziecmi. chociaz rok janek aygo sie wozil i to na przednim fotelu bo z tylu, bez drzwi to hardkor upchnac fotelik

Załączniki

• otziv_pallas_2010_1.jpg
    otziv_pallas_2010_1.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
reklama
Josi wlasnie sprzedalam audi a3 z98 poduszki ino z przodu bez drzwi z tylu ale isofix z tylu byl.czy bezpoeczny noe wiem nie sprawdzalam:)nastepne bede kupowac malutkie ale zeby byly drzwi.

Ja mam cybexa solution bo byla pronocja aktualnie to moj 3 fotelik.malej teraz bedzie miec maxi od mojej szwagierki dokupie ten pokrowiec z froty a kolejny juz z tycg do konca chyba.

Byliśmy dziś na małych zakupach i mój Mężuś zobaczył wózek i chyba się zakochał dosłownie i stwierdził, że to jest wózek dla naszej Dzidzi. Powiem szczerze, że sama też go kiedyś miałam na oku.. to TUTEK TAMBERO.
0_0_productGfx_654382e27a25b2e3ca93aecaca5ce0af.jpg
dokładne w tych koloroch. Macie jakieś opinie na jego temat?? i co sądzicie o nim??

Byliśmy dziś na małych zakupach i mój Mężuś zobaczył wózek i chyba się zakochał dosłownie i stwierdził, że to jest wózek dla naszej Dzidzi. Powiem szczerze, że sama też go kiedyś miałam na oku.. to TUTEK TAMBERO.
0_0_productGfx_654382e27a25b2e3ca93aecaca5ce0af.jpg
dokładne w tych koloroch. Macie jakieś opinie na jego temat?? i co sądzicie o nim??

z wygladu jest super ... innej opinii nie napisze bo nie wiem :D

Klaudynaa dziękuję za tą stronkę z opiniami. Poczytałam trochę i ogólnie opinie ma dobre, wszystko zależy moim zdaniem od tego jak się wózka używa... w wiekszości opini minusem jest głośne składanie budki, ale myślę, że to do przeżycia jest. Cena za wersję 3 w 1 to około 1600zł (mój budżet 2000 więc zostanie jeszcze na "waciki") fotrlik fajnie się prezentuje, a z racji tego, że ja więcej się poruszam na pieszo niż autem myślę, że wystarczy a potem zainwestuje sie w lepszy. Teraz mam dylemat TUTEK czy TAKO ALIVE? obydwa polskie, ale w tako musiałabym mieć inny fotelik bo firmowy mi się nie widzi.. no cóż będziemy myśleć i się zastanawiać :) buziolki dla Was dziewczynki!!!

reklama
Do góry