reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

Dziewczyny mam okazję w dobrej cenie kupić używany Mutsy 4rider single spoke z gondolą joey. Sprzedawca zarzeka , że zdjęcia są zdjęciami faktycznymi. NO i na zdjęciach wygląda bardzo dobrze. Nie mam możliwości zobaczenia na żywo, bo daleko.... Czy zdecydowałybyście się na kupno używanego wózka widząc go tylko na zdjęciach? I co myślicie o tym Mutsy.... Ja bardzo chorowałam na niego, a jak przychodzi co do czego to nachodzą mnie jakieś dziwne wątpliwości , których nawet nie potrafię sprecyzować :) Poradźcie cosik.

reklama
Widzę, że podziewlam wasze gusta, też podobają mi się wózki tutka, babetto i tako. Van - jak przesłal Ci szczegółowe zdjęcia wóżeczka a widziałaś ten model w realu i cI się podobał to ja bym się na Twoim miejscu się nie zastanawiałą. Sama szukam jakiegoś wóżeczka używanego i wiem jaki to problem, bo jak jest model wózka , który mnie interesuje i ktoś wystawił za racjonalną cenę to jakoś kolorystyka mi nie pasuje i tak czekam na wymarzony pojazd dla mojego dziecka. A zamarzył mi się wózek kremowo czarny.

Van fotki kółe niech ci przesesle czy nie zdarte, i jak wyglada spacerówka.Bo Gondole trudno zniszczyć

Dziewczyny mam okazję w dobrej cenie kupić używany Mutsy 4rider single spoke z gondolą joey. Sprzedawca zarzeka , że zdjęcia są zdjęciami faktycznymi. NO i na zdjęciach wygląda bardzo dobrze. Nie mam możliwości zobaczenia na żywo, bo daleko.... Czy zdecydowałybyście się na kupno używanego wózka widząc go tylko na zdjęciach? I co myślicie o tym Mutsy.... Ja bardzo chorowałam na niego, a jak przychodzi co do czego to nachodzą mnie jakieś dziwne wątpliwości , których nawet nie potrafię sprecyzować :) Poradźcie cosik.
ja chyba wolałabym zobaczyć na żywo, lubię dotknąć, pojeździć, podnieść i przetestować, ale czytałam, że mutsy to bardzo dobra firma :)

w bebetto luca budka jest ogromną, zakrywa cały wózek prawie, byłam zszokowana, że tak się da mocno ja rozłożyć, a w spacerówce ta wkładka się rusza podobno mocno...sama jestem ciekawa jak to będzie przy użytkowaniu, czy może da się to jakoś przyszyć na początku...

Mój mąż był wczoraj w sklepie "świat dziecka" i udało mu sie zobaczyć na żywo wózek o którym zawsze marzyłam :-) Porobił foty :) jemu tez sie podoba aczkolwiek martwimy sie ze jest on troche mały. Niby producent pisze ze gondola starczy do 6 m-ca ale jak dziecko urodzi sie duze to bedzie kicha. Nie fajnie by było zostac na zimę na np. 2 m-ce bez wozka. No cuż jakby tak sie stało to na te 2 m-ce pożycze chicco od koleżanki ;-)
Wklejam foty...tj stokke xplory v4 Pytałam juz kiedyś na forum czy ktos go użytkował ale cisza wiec chyba bede pierwsza ;-)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 82
  • image.jpg
    image.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 81
  • image.jpg
    image.jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 85
  • image.jpg
    image.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 78
Stokke wizualnie też mi się bardzo podobają.opinie mają różne... ale nie wydałbym na wózek ponad 3tysiące złotych...never

Byłam dziś w sklepie z wózkami i oglądałam te wózki Maked, które mi się bardzo podobają. Już kurcze nie pamiętam, której z Was też wpadły w oko :happy2: Ogólnie wózek wygląda fajnie, ma dużą gondolę, fajną spacerówkę, w komplecie folię i torbę i cena też przyzwoita. Jedyne nad czym się zastanawiam to nad fotelikiem, w komplecie można fotelik kupić, ale nie ma on testów ADAC a jedynie homologację zgodną z normą ECE R44/04. I tak się zastanawiam czy to wystarczy? Może któraś z Was coś słyszała o tych wózkach?

Sklep online.Producent wózków dziecięcycyh.Firma maked oferuje wózki dziecięce spacerowe wózki dziecięce wielofunkcyjne oraz akcesoria do wózków. Maked Lucky, maked Speed,maked ClassicPoszukujemy odbiorców hurtowych na wózki dziecięce maked wózki dzie

ja niestety nic nie wiem o tych wózkach i co do tych atestów, też się nie orientuję, fotelik dostałam w prezencie od rodzinki :-)

Maja co to twojego wózka to jest taki ciekawy i inny niż wszystkie:D Jedyne czego bym się obawiała to tych małych kółek, bo ja osobiście będę jeździć po różnych drogach i lesie też więc kupuję z większymi kołami, bo takie mniejsze by nie dały rady ;-)

Maja nie moj styl troszku:-) ale nie zawsze sie da do zimy w gondoli wozic:-) moja zuza tak bardzo nie lubila w wozku ze na 3 mies juz byla w spacerowce ktora bardziej tolerowala:-)

reklama
Do góry