K
kaira24
Gość
W lato pod dzieciątko mozna dać pieluszkę, lub frotowy pokrowiec.Do sklepu czy w tarse 3 h nie ma problemu, jak maleńswtwo jest najedzone i śpi to nie trzeba go budzić.Ale w dalekie trasy lepiej zabrać też gondole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, ja to na nieświadomce ze wszystkim, nie znam się... dlatego zapytam.
Czy w przypadku fotelika takiego Maxi Cosi, czy jakiegoś np. Berber z Jedo (bo upatrzyłam sobe wózek Jedo i one też mają całkiem super foteliki i dopasowują się super do wózka, bez dodatkowych adapterów). to czy do tego potrzeba jakiejś bazy do montażu w samochodzie? Czy taki fotelik można przypiąć pasami?
Może mi ktoś udzielić informacji na ten temat?