reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

Ja mam taki IMG_0993.jpg Ale spacerówkę kupię teraz inna, bo tą od tego wózka to mi babcia na spacerach z Mikołajem z lekka "zjechała". Fotelik mam maxi cosi nosidełko i taki do auta Bebe Confort Iseos Neo + w tym drugim jeździ teraz Mikołaj, ale już niedługo będę musiała mu kupić nowy większy, więc całkiem możliwe, że dzidzia wskoczy od razu w ten, bo ten też jest dostosowany do noworodków:)

Załączniki

• IMG_0993.jpg
    IMG_0993.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 135
reklama
Ja przy córce miałam tako jumper x i gdyby nie to, że z głupoty pospiesznie oddaliśmy go kuzynce to na pewno zostawiłabym go dla drugiej dzidzi. więc teraz też mam dfylemat jaki wózek kupić. Wiem napewno że używka bo mozna w niezłej cenie dobre modele wyrwać. Mi podoba się roan ale nie ma ukochanych skrętnych kółek, które moim zdaniem są niezastapione. Co do jazdy w gondoli to myslałam żeby bobas zimę przejeździł chociaż do lutego. Bo jednak gondoli w zimie 6 miesięcznemu dziecku będzie na pewno cieplej niż w spacerówce i śpiworku.

Moja młodsza córka jeździła w gondoli do 9 miesiąca .Mieliśmy wtedy Emaljunga.Teraz mamy tylko starą spacerówkę chicco .Roan bardzo mi się podoba szczególnie ten model czerwony ze zdjęcia jest słodki.Ale w porównaniu do Emaljunga ma małą gondolę.

Moja młodsza córka jeździła w gondoli do 9 miesiąca .Mieliśmy wtedy Emaljunga.Teraz mamy tylko starą spacerówkę chicco .Roan bardzo mi się podoba szczególnie ten model czerwony ze zdjęcia jest słodki.Ale w porównaniu do Emaljunga ma małą gondolę.

Wymiary gondoli roan marita: dł: 84 szer: 36 wys: 23
Wymiary gondoli emaljunga: dł: 75 szer: 33 wys: 19

Mam jeszcze Hanukowego X-landera, ale prędzej go sprzedam niż ponownie będę się z nim męczyć.
Nie kupujcie tego, a na pewno nie nowego. Mój wózek dpoiero niedawno przestał śmierdzieć "nowością" a raczej samą chemią, pomimo kilkukrotnego prania. Koło się wypaczyło po 8 miesiącach, wózek fatalnie się prowadzi, jest okropnie ciężki - nadaje się tylko dla włąścicielek domków, które wyjeżdzają na spacer z garażu. Ja wciągając go na pierwsze piętro prawie się pociłam, a para to mi szła uszami. Coś starsznego za grube pieniądze.
Siostra ma wózek firmy Kadex, to zupełnie inna historia. Jest dużo łatwiejszy w prowadzeniu, zwrotny lekki. Spacerówkę można ustawiać przodem i tyłem jazdy, gondola jest mniejsza od x-landera, ale dla czerwcowych maluchów to nie takie ważne.

ja póki co mam takie upatrzone:
1. IMPLAST NEON, szwagierka miała boldera, super duża gondola, mały miał 7miesięcy i się mieścił
335_335_productGfx_11b2fad497a20c3b48dabd984e032b4b.jpg

lub drugi, też mi się podoba to TAKO ALIVE
TAKO-Alive-gs-fot-opis.jpg
na tazie nie wiem jak się dalej potoczy, ale te mi się podobają. Pojeździmy pooglądamy w kwietniu/maju i zobaczymy.

jesli chcodzi o duza gondcole to moj JEDO powala na leb chyba wszystkie inne :) moje dziecko do 3 miesiaca wlasciwie nie potrzebowalo lozeczka bo gondola wystarczala spokojnie

Hmmm ten Tako Alive przypadł mi do gustu :) Ja przy córce miała tako captiva 3w1 i byłam bardzo zadowolona z tego wózka :D Od kuzyna żona też zdecydowała się na wózek firmy tako i u nich też się sprawdził :)

reklama
Witam :-)

Jestem z innego wątku ale może któraś dziewczyna będzie zainteresowana. Mam do sprzedania wózek Implast Bolder Ecoline 3w1.

Do góry