reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

reklama
tekla fajny wozeczek - b podobny do mojego :) A mozna wiedziec ile?
Takie zarysowania to sie nie rzejmuj - ja na swoim tez mam - a nawet newiem kiedy powstaly. Wypadki sie zdarzaja - hehe :) Ja np mam dziurke w daszku spacerowki, pierwszy raz chyba zamontowalam spacerowke i szlam do sklepu i jak przechodzilam pod plotem to sie zachaczylo :D

karolku nie traktuj tego jako b duza wade ze jest kubelkowa spacerowka - bo usiedziec dziecko usiedzi, a jak juz bedzie w spacerowce to pewnie bedzie w zimie/na wiosne - w zi ie nie bedziesz raczej biegac na spacery ;P A i na wiozne tez bedziesz wybierac czas kedy dziecko nie spi. Bo w trakcie drzemek jak pewnie wiesz mozna odpoczac ogarac dom, siebie itd. Wiec spac bedzie raczej w domu :)

Ostatnia edycja:
u mnie było odwrotnie, córcia uwielbiała spac w wózku, i to w pozycji na boku - długo bo prawie 2 lata :) Tak wiec dla mnie na pierwszym miejscu jest to żeby spacerówka rokładała się na leżąco i miała dużą budkę. Mam parasolke, która rozkłada się na leżąco ale jest już bardzo wyeksploatowana przez córe,.

U mnie cora wogole w wozku nie chciala jezdzic! Ten wozek na rok mi potrzebny bo mam parasole wlasnie na plasko sie rozklada. Dlatego sie zdecydowalam

ciekawe jakie preferencje będa miały następne dzieci :) czy takie same jak ich rodzeństwo. Karolq wózek bardzo ładny, dobrze zrobiłas, tymbardziej że masz drugi z opcją spania ;)

Gąska ja kompletnie nie znam tych firm, ale jakbym miła wybierać które mi sie podobają to te Bebetto, ten tutek do mnie nie przemawia wogóle, bo tam to chyba ten fotelik jest drogi.
Mi odp serwis x lander, jak bym chciał wymienić tapicerke to jest koszt 650 zł wiec nie wiem czy nie lepiej kupić jakąś używke innej firmy albo poprostu to olać i zostawić tą starą, ale kolor mi się nie podoba.Jak myślicie??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
gaska tako i bebetto sa ok ... patrz na foteliki bo lepsze z maxi-cosi sa cabrio niz city ... ale w testach maja podobne wyniki wiec luz ... cabrio wydaje mi sie lepiej zrobiony (materialy i ta dodatkowa wkladka ktora nie wiem czy jest w city ... dl maluszka ma znaczenie)

Do góry