reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, foteliki samochodowe - nasze przemyślenia, marzenia, pomysły, plany ;)

Zawsze możesz kupić sam wózek a osobno fotelik bo czasem to duzo taniej wychodzi jak zmieniaja np kolorystykę.I jest wyprzedaż niż całośc w zetawie. Myśmy z koleżanka tak kupiły i cały zestaw był ponad 2000 tyś a osobno gondola spacerówka 1100 zł i osobno fotelik 350 zł.

reklama
Powiem Wam ze najbardziej podoba mi się chyba ten tako jumper. Muszę pojechać do sklepu i obejrzeć go na żywo, zorientuje się w cenie i dodatkach o nie wiem czy lepiej zamówić przez internet czy bezpośrednio w sklepie.

gaska sprawdz tu i tu przez internet zdarzaja sie tansze;) my przez neta zaoszczedzilismy 200zl na wozku pierwszysm plus gratisy dostalismy a odbieralismy w tym sklepie gdzie ogladalismy.

gąska ja też bym poleciła tako. Miałam go przy Lili i jeśli waga nie jest dla Ciebie problemem to jest to wózek ideał. Warto poczytac opinie w necie. Ja napaliłam się na dada paradiso ale prawie wszyscy w opiniach narzekali na to że budka opada i nity się w kółko luzują i trzeba je codziennie przykręcać więc mimo iż z wyglądu jest śliczny to skreśliłam go całkowicie. Teraz poluję właśnie na tako captiva i mam nadzieję że go wyczaję w jakiejś super cenie

Gąska ja również zastanawiam się nad bebetto luca ma dobre opinie i jest lepiej wykonany i bardziej polecany niż bebetto nico z tego ca ja już się zorientowałam.

Do wszystkich dziewczyn, które będą wybierać się do sklepów oglądać wózeczki, mam ogromną prośbę interesuje mnie bardzo bebetto pascal, jeśli byście widziały u siebie w sklepie przyjrzyjcie się mu i dajcie znać co sądzicie, ponieważ u mnie w sklepach jeszcze nie dowieźli tego modelu.

Wczoraj byłam w sklepie z wózkami, gdzie mają bebetto i podoba nam sie strasznie kolor szary lniany - taki mają tylko bebetto pascal. Ogolnie wizualnie wszystkie 3 Nico plus, luca i pascal są w miarę podobne.

Aparatka, a widziałaś może na żywo tego PASCALA??? Jeśli tak co możesz o nim powiedzieć, jak go oceniasz, co mówił sprzedawca??

reklama
Wiec dokupiłam nową wkładkę do wózka, i zostaje stary nie wygram z moim, bo argument ze mi sie kolor nie podoba nie przemawia do niego.
Wiec teraz musze zakupić fotelik Maxi Cosi

Do góry