reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki itp.

reklama
A ja właśnie kupiłam wózek i fotelik maxi coś i i strasznie jestem zadowolona. Dzisiaj byłam w mieście i widziałam panią z takim wózkiem i aż podpytałam co to za wózek i kupiłam. Tak spontanicznie. Mam nadzieję, że to dobry wybór. Kupiłam właśnie adamex jogger w czarno białą pepitke. Strasznie mi się spodobał i dobrze się prowadziło bo ma pompowane koła i na tylnych kolach ms amortyzatory. Zadowolona chyba jestem bo rzadko tak szybko podejmuje decyzje.

O o tej firmie jeszcze nie słyszałam.
Wózek ma skrętne koła?

No to najważniejszy zakup już za tobą.

Jaki model fotelika wybraliście?

Na wózek zerknęłam naprawdę ładny, a gondola ma super budkę.

Tylko koloru w tę pepitkę znaleźć nie mogłam :)

Jaki kolor stelaża macie, czarny?

Fotelik super na pewno się sprawdzi o ile dziecko nie będzie protestować przeciw jeździe :)

Amaliee ja też nie lubię gdy sprzedawca ewidentnie próbuję ci na siłe coś wcisną. W aptece na moim były, osiedlu to farmaceutka jak nie chciałaś kupić tego co ona polecała to mówiła, że nic innego nie mają. Dla ,nie takie zachowanie jest niezrozumiałe :what:

Ostatnia edycja:
W brzuszku dużo jeździ to może mu się będzie podobało. Na allegro jak w piszecie sobie adamex jogger to wyskoczy ten w pepitke. Jest w czarno białą pepitke i w niebiesko białą. No dzisiaj w mieście u tej pani tak mi się spodobał, że już wiedziałam iż moje ślęczenia w internecie się skończyły. 2 w wychodzi jakoś 1200 zł wiec nawet tak w miarę jeszcze. My mamy na białym stelażu, dużo teraz jest tych na tym białym ale trudno bardziej mi się podobają chyba niż na tym czarnym. Ale jest jeszcze opcja na białym stelażu z czarnymi kołami też fajnie wygląda.

Natka cena też fajna, ale nie chcąc byc wścibska to bez fotelika jest no nie? ;)

Heh będziecie się śmiały, ale gdybym miała jedno dziecko ( nie to, że nie cieszę się z bliźniaczek) to kupiłaby carmarelo carera czy jakoś tak :))

Taki różowo czarny w kropeczki z różowymi tymi co w kołach są :D

No dla mnie wózek extra barbie :p

Ostatnia edycja:
No 1200 bez fotelika. A że mam męża co pojeździć lubi i niekoniecznie wolno to woleliby bardziej sprawdzony fotelik kupić. Nie żebym czarne scenariusze od razu pisała ale zawsze jakoś bezpieczniej mi z tą myślą, że to maxi-cosi. W opcji 3w1 kosztował jakoś koło 1450 o ile się nie mylę.

Co się dzieje że Wy jeszcze nie śpicie? Ja to jestem nocny marek i zawsze byłam, ale że jeszcze mam sprzymierzeńców to nie wiedziałam ;)

Racja, ten Camarelo też fajny

Ostatnia edycja:
Nata ja obiad gotowałam i od pół godziny pod prysznic się wybieram, dwa mąż późno z pracy wraca więc chcę się nacieszyć jego obecnością. Zresztą moje marudy też :p

No ale to temat o wózkach więc lepiej wstąp na ogólny :)

reklama
Natka cena też fajna, ale nie chcąc byc wścibska to bez fotelika jest no nie? ;)

Heh będziecie się śmiały, ale gdybym miała jedno dziecko ( nie to, że nie cieszę się z bliźniaczek) to kupiłaby carmarelo carera czy jakoś tak :))
Hania ja byłam o malutki kroczek od kupienia Camarelo Carera właśnie, wózeczek jest super. Rozkładałam go i składałam na różne sposoby, o tym, że go jednak nie kupiliśmy zadecydował szczegół związany ze składaniem do bagażnika.
Jak ściągniesz kółka ze stelaża to zostają wystające ośki, które zabierają miejsce, a my mamy fiata punto, i butle od gazu z tyłu w kole zapasowym, więc zależało nam na miejscu.
Kupiliśmy ten Bebetto Flavio, bo kółka ściągały się razem z ośkami :p

Do góry