reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki itp.

reklama
Powiem, że wszystkie wózki teraz podobne do siebie i ciężko na szybko je rozróżnić.
My w końcu kupiliśmy prawie odp. naszym kryteriom- duże koła, duża ochronna budka i w gondoli i w spacerówce, nie "wisi" budka po ro/złożeniu w spacerówce, serwis w razie co szybki i bezbolesny, wysoki i odp. dla wysokich osób, no i opinie innych.... jedynie co to zamknięty kosz pod spodem mnie wnerwia, ale sobie przerobię :-D
Miał być niebieski lub czerwony (którego w sumie nie produkują w tym modelu) ale w końcu wzięliśmy szary, bo już nie chcieliśmy jeździć po niego na koniec sierpnia a taki akurat był i uległam.
DSC_0214.jpgDSC_0218.jpg
moonlight tako

Załączniki

• DSC_0214.jpg
    DSC_0214.jpg
    58,5 KB · Wyświetleń: 90
  • DSC_0218.jpg
    DSC_0218.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
A ja pochwalę się tez naszym bo już mamy, tak się cieszę
Joani widzę właśnie że podobny do Waszego Tako, rzeczywiście trudno teraz odróżnić niektóre wózki

Załączniki

• 1405630268574.jpg
    1405630268574.jpg
    31,4 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
Ja wczoraj przeglądałam wózki na necie (oczywiście używane) i wpadł mi w oko wózek firmy Jet BabyActive czarno-zielony nawet ładny, na zdjęciach też wydaje się nie zniszczony, tylko tak patrzę na niego czy czasem budka od gondoli nie jest trochę za mała (ta od spacerówki jest chyba w sam raz) - patrzę pod względem zimy, jakiś spacer z dzieckiem, aby małej nie wiało.

taki jak na foto jest ten zielony :) może mnie się wydaje, nie wiem, doradźcie ;)
4682343584c81fc7b7fb8f.jpg

Załączniki

• 4682343584c81fc7b7fb8f.jpg
    4682343584c81fc7b7fb8f.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 71
Mnie też się podobały z mniejszymi budka mi od gondoli i z mniejszymi gondolami ale właśnie patrząc pod kątem zimy to ten się super nadaje to nakrywadelko na gondolę ma takie głębokie i głęboka gondolę i budkę. Musimy już patrzeć na praktyczność bo ja byłam napalona na Quinny moodd ale jak popatrzyłam na ten mały wózek to zrezygnowałam.

Shiran, masz rację, budka płytka i dziecko nie ma takiej ochrony. W spacerówce też masz z tyłu wiszącą "szmatkę", która powiewa i wiatr wchodzi od tyłu i nie ma ochrony. Jednak jak są duże budki, to zakrywają maluchy zimą nawet w spacerówce, a jak jest ładnie to składa się je i wygląda wózek wiadomo wiele ładniej...
Marciątko.. oszalałaś.. każdy ma inne kryteria i gust i nie ma się o co licytować. Twój na pewno ci się podoba, skoro wzięłaś i to najważniejsze :-)

reklama
Do góry