reklama
joani
Fanka BB :)
Powiem, że wszystkie wózki teraz podobne do siebie i ciężko na szybko je rozróżnić.
My w końcu kupiliśmy prawie odp. naszym kryteriom- duże koła, duża ochronna budka i w gondoli i w spacerówce, nie "wisi" budka po ro/złożeniu w spacerówce, serwis w razie co szybki i bezbolesny, wysoki i odp. dla wysokich osób, no i opinie innych.... jedynie co to zamknięty kosz pod spodem mnie wnerwia, ale sobie przerobię
Miał być niebieski lub czerwony (którego w sumie nie produkują w tym modelu) ale w końcu wzięliśmy szary, bo już nie chcieliśmy jeździć po niego na koniec sierpnia a taki akurat był i uległam.
moonlight tako
My w końcu kupiliśmy prawie odp. naszym kryteriom- duże koła, duża ochronna budka i w gondoli i w spacerówce, nie "wisi" budka po ro/złożeniu w spacerówce, serwis w razie co szybki i bezbolesny, wysoki i odp. dla wysokich osób, no i opinie innych.... jedynie co to zamknięty kosz pod spodem mnie wnerwia, ale sobie przerobię
Miał być niebieski lub czerwony (którego w sumie nie produkują w tym modelu) ale w końcu wzięliśmy szary, bo już nie chcieliśmy jeździć po niego na koniec sierpnia a taki akurat był i uległam.
moonlight tako
Załączniki
Ostatnia edycja:
M
Mar1
Gość
wpadam w kompleksy przy Waszych wózkach
Ja wczoraj przeglądałam wózki na necie (oczywiście używane) i wpadł mi w oko wózek firmy Jet BabyActive czarno-zielony nawet ładny, na zdjęciach też wydaje się nie zniszczony, tylko tak patrzę na niego czy czasem budka od gondoli nie jest trochę za mała (ta od spacerówki jest chyba w sam raz) - patrzę pod względem zimy, jakiś spacer z dzieckiem, aby małej nie wiało.
taki jak na foto jest ten zielony może mnie się wydaje, nie wiem, doradźcie
taki jak na foto jest ten zielony może mnie się wydaje, nie wiem, doradźcie
Załączniki
natalinaa
Mnie też się podobały z mniejszymi budka mi od gondoli i z mniejszymi gondolami ale właśnie patrząc pod kątem zimy to ten się super nadaje to nakrywadelko na gondolę ma takie głębokie i głęboka gondolę i budkę. Musimy już patrzeć na praktyczność bo ja byłam napalona na Quinny moodd ale jak popatrzyłam na ten mały wózek to zrezygnowałam.
joani
Shiran, masz rację, budka płytka i dziecko nie ma takiej ochrony. W spacerówce też masz z tyłu wiszącą "szmatkę", która powiewa i wiatr wchodzi od tyłu i nie ma ochrony. Jednak jak są duże budki, to zakrywają maluchy zimą nawet w spacerówce, a jak jest ładnie to składa się je i wygląda wózek wiadomo wiele ładniej...
Marciątko.. oszalałaś.. każdy ma inne kryteria i gust i nie ma się o co licytować. Twój na pewno ci się podoba, skoro wzięłaś i to najważniejsze :-)
Marciątko.. oszalałaś.. każdy ma inne kryteria i gust i nie ma się o co licytować. Twój na pewno ci się podoba, skoro wzięłaś i to najważniejsze :-)
reklama
M
Mar1
Gość
U na to bardziej oszczędnościowo była decyzja podjęta. No nic, przy drugim dziecku zaszaleję