reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki itp.

reklama
Hania ładny kolor wózeczka,
Alicja twój też mi się podoba podobny do naszego. Po zabraniu męża do sklepu wybraliśmy jednak Jedo Fyn Memo Special. Wiem że są różne opinie na temat spacerówki, ale zobaczymy w praktyce. Puki co prowadził się nam najlepiej z wszystkich wypróbowanych wózków, funkcje których szukaliśmy także posiada i do tego ładnie wygląda a biała eko skóra nas urzekła. I co ważniejsze nie chciało nam się dłużej szukać, a tak karoca stoi :)

a5ybp.jpg

Ostatnia edycja:
Alicja twój też mi się podoba podobny do naszego. Po zabraniu męża do sklepu wybraliśmy jednak Jedo Fyn Memo Special.

Ann bo ja też się zastanawiałam nad Jedo Fyn Memo :) miejmy nadzieję, że oba się sprawdzą.
Mi w moim parę rzeczy też przeszkadza:
- ciężko mi go złożyć, bo jednocześnie trzeba wdusić do ramy takie małe dwa guziczki i pociągnąć na nie kawałek rurki a mi jest ciężko to zrobić
- materacyk w gondoli jest bardzo cieniutki i pod spodem jest jakiś element konstrukcyjny, który przebija i uważam, że może uwierać dziecko jak będzie dłuższe (to w części nóżek jest), ale podłożę kocyk i będzie okej.

my też zdecydowaliśmy się na jedo fyn memo special tylko w wersji szarości :) ja osobiście jestem w nim zakochana i mam nadzieję, że tak pozostanie :)

Mi jedo fyn memo też się bardzo podoba, może nawet bardziej od naszego. Tylko kurcze był 400 zł droższy a u mnie już krucho z pieniążkami ;/ Na bank będziecie obie zadowolone z wersji głębokiej, a spacerówkę zweryfikujecie na wiosnę ;) :)

ja do głębokiego nie mam zastrzeżeń, boje się że w spacerówce problemem będzie pałąk, ale może nie będzie tak źle. Najwyżej jak Wiktor podrośnie i będzie mu ciasno kupię parasolkę.
z memo special podobał nam się taki cały z eko skóry brązowej czy z czegoś podobnego, ale ten wydał się praktyczniejszy a też śliczny :)

Kara mam nadzieję że obie będziemy usatysfakcjonowane a dzieciom będzie wygodnie :)

Powiedzcie mi kto tam ma Jedo Fyn albo się orientuje. Gdzie kupowałyście adaptery do fotelika do stelarza? były w zestawie, czy zamawiałyście specjalnie? a może w necie gdzieś można zamówić?

ja zamawiałam razem z wózkiem w sklepie (dopłacałam dodatkowo kilkadziesiąt złotych), generalnie mają w sklepach z wózkami takie rzeczy zazwyczaj

a szukałaś na allegro?

reklama
właśnie jak ja kupowałam wózek w Smyku to nie zdecydowałam się od razu na fotelik bo chciałam porównać ceny gdyż wydawało mi się że tam jakieś gigantyczne są. Pani mi powiedziała że można na tym wózku montować foteliki Maxi-Cosi ale nie powiedziała, że potrzebne są adaptery, a ja nie doświadoczona nie pomyślałam o tym. I dopiero później szukając fotelika na allegro doczytałam, że potrzebne są adaptery. I tak zapytałam o to pana w miejscowym sklepie i powiedział mi że może je zamówić a koszt to 100zł ale że pewnie w innym sklepie gdzie mają kontrakt z dostrybutorem Jedo mogłabym dostać taniej. Jednak najbliższy sklep byłby w Lublinie a dojazd tam to pewnie na to samo by wyszło.
Kara gdzie kupowałaś i jaki był ich koszt?
A fotelik jaki wybraliście?

Do góry