reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, foteliki itp.

reklama
córeczka załadowała do tego wózka chyba wszystkie miśki, jakie miała pod ręką, a najbardziej chciała sama wejść, no ale niestety 5,5 roku to już nie ma szans ;)

Dziewczyny w końcu zamówiliśmy wózek, miał być kolor malachit a jednak zdecydowaliśmy się na inną opcję :)
Dziś przyszedł, jutro prawdopodobnie będziemy go mieć u siebie, a wygląda tak:

nano-flower-2.PNG :)

Załączniki

• nano-flower-2.PNG
    nano-flower-2.PNG
    70,3 KB · Wyświetleń: 159
Przyznaję się bez bicia - nie przeczytałam całego wątku :( Czy któraś z Was decydowała się może na Emmaljungę? Ja chciałabym właśnie kupić używaną i nie wiem czy to dobry ruch :-)

Chciałam też przy okazji zapytać o materacyk. Chciałam dzisiaj go zamówić, byłam zdecydowana na Danpol gryka-kokos, ale moim oczom ukazał się materac piankowy Vitmat za niewiele większą kwotę (90zł). Nie mam pojęcia, który wybrać :-( Wy wybrałyście te gryczano-kokosowe, czy jakieś bardziej wypasione?

Ja już zamówiłam razem z łóżeczkiem gryko kokos i chyba starczy nic innego nie wymyślam.

Załączniki

• 1407355727779.jpg
    1407355727779.jpg
    20,1 KB · Wyświetleń: 107
Dziękuję za odpowiedź :-) Przepraszam za pytanie w złym miejscu, myślałam że 'itp.' w temacie jest na tyle szerokie, że obejmuje też łóżeczka :-)
Pozdrawiam :)

reklama
Do góry