reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki itp.

Bubles myśle ze tak tak samo jak w rowerach czy aucie, stad tez możesz złapać gumę jak brdzie Np za duzo .

Ann adaptery powinny byc ok jesli nie sa uszkodzone .

reklama
Już zamówiłam także się okaże. Wyglądały na ok, a były połowę tańsze. Zobaczymy jak przyjdą w tym tygodniu bo fotelik też powinien przyjść na dniach ;)

edit. wczoraj zamówiłam i już jest nasz fotelik takie transakcje lubie, teraz tylko czekam na adaptery co by sprawdzić jak się prezentuje na wózku
Maxi-Cosi Cabrio Fix Folkloric Blue

21mepoy.jpg

Ostatnia edycja:
Ha ! I swój wozek mam i ja :D

Szczęśliwa jakbym kupiła conajmniej nowy samochód ;) heheh w koncu pierwsza fura naszego syna ;) wiec radość zrozumiała ;) każdy element w innym kolorkiem to tak zeby mi sie nie znudziło ;P a jak ;) to teraz prezentacja ;) a prowadzi sie jak bajka ;)
ImageUploadedByForum BabyBoom1409076612.140873.jpg ImageUploadedByForum BabyBoom1409076673.066473.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1409076688.831005.jpg o i Niunia nasza idealnie mieści sie w torbę na zakupy maz przetestował ;)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409076612.140873.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409076612.140873.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 260
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1409076639.971724.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409076639.971724.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 214
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1409076673.066473.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409076673.066473.jpg
    46,1 KB · Wyświetleń: 265
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1409076688.831005.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409076688.831005.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 246
Emka świetny wózek ! nie dziwię się, że cieszysz się jakbyś samochód kupiła :-pmów co to za model bo stelaż ma czadowy !

Emka, bombowa bryka. Naprawde super. :tak:No i mega pomysł z tymi różnymi kolorami. Teraz właśnie mówie do mojego K. dlaczego na to nie wpadliśmy?! ehhh... :sorry2:

Eleni mój wymarzony concord neo ;) prowadzi sie na prawde tak leciutko ze hej , sie śmiejemy z mezem ze nasz syn ma lepsza furę niz mama ;) bo mama jeszcze nie ma ;) bo sl oddała, rodzicom tez oddała ;) a tak poważnie to amortyzacja nas bardzo bardzo pozytywnie zaskoczyła bo w sklepie wcześniej oglądaliśmy model bez tych ulepszeń także czad ;)

Sonia jak mam byc szczera to wynika to z tego ze w Polsce nie ma dostępnych 3 elementów w tym samym kolorze wiec zamawiają 25 a producent przesyła im 6 na cała pl, a my juz nie możemy czekać ... Wiec stwierdziłam ze zrobimy MiX colorow ;) trzeba sobie jakos radzić ;))) a grunt to znalezc dobre rozwiazanie ;)

reklama
EM ka szczerze to na Twoich fotkach dużo bardziej mi się podoba ten wózek niż na tych zdjęciach katalogowych z neta:tak: A to, że wszystko w innych kolorach to na plus, bo kobieta zmienną jest to chociaż Ci się tak szybko nie znudzi:D

Do góry