Nic się nie stało
jakbym miałam tyle pieniążków na pewno bym zainwestowała w coś takiego lub podobnego. U nas jeszcze taka różnica, że niedużo jeździmy. Stąd będziemy mieć zwykły maxi cosi cabrio i to bez isofixu
u mnie podobnie, wiadomo, że nie każdą stać na wszystko to co najlepsze i najdroższe. Jakbym miała więcej kasy to pewnie, że z tymi bazami to super sprawa, no ale niestety też będę miała bez bazy maxi cosi cabrio.
Amaliee co do sprzedawców "wciskaczy" to byłam w Zielonej Górze w kilku większych z wózkami i w takim najpopularniejszym facet chciał mi koniecznie wcisnąć X-Landera a potem wózek Tako ( jakikolwiek). Jak powiedziałam, że nie interesuje mnie w ogóle asortyment Tako to pan stracił mną zainteresowanie i przeniósł się do innej pary, która też kręciła się po sklepie! czujecie??!!
W drugim sklepie z kolei nie faworyzowali firmy. Powiedzieli, ze chcę Tako to zamówią Tako, chcę Jedo to zamówią Jedo, ale na sklepie nie mieli wiele modeli z tych firm, bo schodzi im najwięcej wózków z Bebetto. Widziałam Lucę, Silvię, Nico, generalnie wszystkie do siebie podobne
Zachwalał te wózki, Camarelo też pokazał i też się fajnie prezentuje, a jak zaczęłam się pytać o reklamacje, to powiedział szczerze, że są do wszystkich wózków. Jak się wózka używa to rzeczy się psują, i jeszcze jedno - im więcej bajerów tym łatwiej popsuć
Poza tym zwrócili uwagę, że ludzie nie szanują tych wózków, nie konserwują ruchomych części itd a potem zdziwieni, że coś źle działa, trzeszczy lub się zacina.