reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, foteliki i inne...

reklama
Dziewczyny, a co sądzicie o wózkach ramatti np. model opal.
Więcej na stronce ~ * ~ Ramatti ~ * ~

Ja miałam kupić wózek graco quatro, ale zaczynam się teraz zastanawiać nad w/w ramatti, i'coo i oczywiście quinny (choć ten jest wyjątkowo drogi).

gabrielu wyglada bardzo fajnie:tak: co do funkcjonalnosci to nie wiem bo nie uzywalam musialabys spytac mam na watku polecam/odradzam na forum ogolnym.;-)

Dziewczyny, mamy wrzesień...no i tak myślę o wózku i foteliku. Teściowie chcą kupić wózek tak gdzieś w listopadzie ale tak sobie myśle, to będzie zima, może będą mrozy....To pewnie w grudniu jeszcze nie wyjde na spacer. Listopad to troche chyba za wcześnie, wiem, że wózek może stać i nic mu się nie stanie....
Natomaist fotelik to moim zdaniem kupimy już wcześniej...:tak:

Takie mam dziwne rozterki:-D

hehe wlasnie podjęłyśmy temat z doticzką ale na innym watku - chyba "dla dzidziusia" wiesz ja mysle ze wozek zakupie dopiero w grudniu, i tak na spacer nie bedziemy wychodzic przez pierwsze tygodnie. oczywiscie wozek bedzie juz wybrany, upatrzony a pozniej zostanie tylko jego zakup. natomiast fotelik kupimy wczesniej, tzn zanim dzidzia się urodzi albo zaraz w pierwszych dniach.

viki31 też się zastanawiałam nad tym wózkiem Baby Desing , tylko martwi mnie wielkość gongoli , czy na długo starczy , czy nie jest za mała? No i własnie zniecheciły mnie te ruchome kółka;-) Ogólnie wózeczek bardzo mi się podoba:tak:

doticzka, bedąc w sierpniu nad morzem, zaczepiłam na plaży kobiete ktora wlasnie jechała tym wózkiem po piachu. wtedy przekonałam sie do tych kół, miałam nawet mozliwość "pokierowania" wozkiem i musze ci powiedziec ze jest o wiele wygodniejszy, szczegolnie podczas zakręcania, a zawsze te ruchome koła można zablokować. jesli chodzi o gondole to w wozeczku tym spała 5 miesieczna dziewczynka i miala jeszcze luz, a ja mysle ze w maju nasze smyki bedą juz spokojnie w spacerówkach wiec bez obaw gondolka nie bedzie za mała.

reklama
Wiesz Viki ja też mam nadzieje, że nasze maluchy już w maju, czerwcu będą jeździły w spacerówkch....Bo ja upatrzyłam sobie inny wózek i czytałam opinie o tym modelu to dziewczyny jedynie narzekają na to, że gondola jest mała....
Jak juz kiedyś pisałam, to sie może zmienić ale to jest mój typ na dzień dzisiejszy. Zaraz wkleje zdjęcie...Widziałam na żywo w sklepie "Mama i ja" i wygląda świetnie:tak:
xlanderx320071nn5.jpg

gondxlander20072vm0.jpg

xlanderx320072yi7.jpg

Ten wózek (na ten link trzeba wejść dwa razy, coś za pierwszym razem nie działa)

Do góry