reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Kata mi się McLareny totalnie nie podobają, kółeczka to mają takie, że już chyba mniejsze być nie mogły. Zapomniałam jeszcze napisać, że rączka musi być pełna
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Kasia a dlaczego pełna?? Na taką już nie zawiesisz siatki z zakupami Więc na zakupy taki wózek już się nie przyda
Marcel rzadko śpi na spacerze ale nie kupiłabym nie rozkładanej nigdy bo to różnie bywa czasami trzeba gdzies pojechac na dłużej i akurat mu się zaśnie No i u nas spełnia też rolę łóżeczka turystycznego jak gdzieś wyjeżdżamy to Marcel zasypia w wózku a jak ja idę już spac to biorę go do siebie do łózka
Marcel rzadko śpi na spacerze ale nie kupiłabym nie rozkładanej nigdy bo to różnie bywa czasami trzeba gdzies pojechac na dłużej i akurat mu się zaśnie No i u nas spełnia też rolę łóżeczka turystycznego jak gdzieś wyjeżdżamy to Marcel zasypia w wózku a jak ja idę już spac to biorę go do siebie do łózka
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ale mi chodzi o taki wózek jak jedziemy na zakupy samochodem, a nie jak ja sama idę na zakupy;-) Jak idę sama gdzieś to jadę tą moją krową wielką, bo naprawdę sama mi jedzie i kosz na zakupy ma bardzo pojemny.
alex3meyer
Matka gagatka
Kacha- podzielam Twoja opinie o mclarenach....., jakos tez mi nie przypadaja do gustu. Ja juz tez tyle sie naogladalam, ze sklonie sie raczej ku chicco lite way, bo jest male, lekkie a jednoczesnie to siedzisko wydaje sie byc wygodne. Olis ogolnie ma parasolke, ale uzywamy jej tylko , kiedy jade do Polandii, no bo on jakos nie czuje sie w niej komfortowo, prezy sie, chce zlazic i wisi na samych paskach.... A wlasnie to chicco wydaje mi sie takie akuratne, troche wieksze od takiej zwyklej prostej parasolki, a co za tym idzie- pewnie wygodniejsze, a jednoczesnie lekkie i zwrotne, wiec raczej to kupie....
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
no i kupilam, Pani w sklepie mnie namowila i bardzo zachwalala taki wozek, narazie nie moge sie nacieszyc, Kuba ma troche inne podejscie, w srodku nie bardzo chce siedziec za to bawic sie nim i pchac go przed soba po calym domu tak , no nic musi sie chlopak przekonac. Jutro moze z jego bratem do wawy skoczymy to wezmiemy go na rozpoznianie ;-)
A tak sie prezentuje Wózek ACTIVE Baby Design - 8,3 kg NOWE KOLORY (590520096) - Aukcje internetowe Allegro
kolor pomaranczowy
A tak sie prezentuje Wózek ACTIVE Baby Design - 8,3 kg NOWE KOLORY (590520096) - Aukcje internetowe Allegro
kolor pomaranczowy
joanna30055
mama Ksawka 07
jutrzenka fajowy ten wózio
mi jutro przywiozą ciekawe......
mi jutro przywiozą ciekawe......
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Kata a jaki macie?? z tego co ja patrzylam to wiekszosc tych wozkow ma glebokosc siedziska 20-22 cm,
co do koloru to wybralam wg mnie taki ogolny i dla dziewczynki i dla chlopca, ten turkus tez ladny ale on ma jasny material a ten co wzielam ciemny i nie bedzie sie tak brudzil moze
co do koloru to wybralam wg mnie taki ogolny i dla dziewczynki i dla chlopca, ten turkus tez ladny ale on ma jasny material a ten co wzielam ciemny i nie bedzie sie tak brudzil moze
Ostatnia edycja:
Podziel się: