reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, foteliki i inne...

grzechotka nic nie musisz zdejmowac tylko poprostu go skladasz.
alex nie martwie sie na zapas bo jak zacznie trzeszczec to kupie inny np. zreszta duzo osob tez narzekalo na buzz a ja uwazam ze jest swietny i nie mam z nim problemow.

reklama
Stefanka, a jego oparcie się rozkłada? Szukam jakiegoś wózka, z którym mogłabym na zakupy jeździć, bo ta nasza krowa to zajmuje cały bagażnik.

nie kacha to typowa parasolka czy cos takiego :) ja wlasnie mam ten wozek zawsze w aucie bo zajmuje malo miejsca w bagazniku wiec spokojnie sie mieszcza jeszcze zakupy.

Jednak trzeba sprawdzic zanim się kupi bo przynajmniej tutaj (w UK) jest wiele modeli co oparcie nie rozkłada się wcale:no: albo tylko trochę:baffled:
Przeważnie te najtańsze się nie rozkładają

dziewczyny jak wasze dzieciaki nie śpią na spacerach to nie ma sensu kupować spacerówy rozkładanej na płasko ;-)
moja oka nawet nie zmruży i ta funkcja jest u nas zbędna :tak:

kasia ta chicco co ja wybrałam sie rozkłada
ja nie potrzebuje na płasko ale musi się troche rozkładac bo inaczej kuba bedzie spał na tz kurę heheheh:-D:-D juz widziałam takie bidne dzieci co tak spały w pół zgiete

reklama
Prawdę mówiąc tu w UK wybór wózków jest w ogóle do bani, już tyle ich oglądałam, a żaden mi się nie podoba, a jak się podoba to cena jak z kosmosu. Mam nadzieję, że ta parasolka co ją mamy jeszcze trochę wytrzyma, może w końcu coś mi się spodoba. Wiem, że musi to być wózek lekki, ale bardzo wytrzymały (Oliś ma skłonność do podnoszenia nóg do góry i napierdzielania nimi z całej siły w podłoże), no i przede wszystkim musi być rozkładany, Szefuńcio na zakupach lubi sobie pospać :-)

Do góry