reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wozki foteliki etc. dla naszych pociech :)

ja się też zdecydowałam na 3 w 1 a będę sobie z nim radzić sama bo mąż to może w weekend ale w tygodniu muszę liczyć na siebie. dla mnie najważniejsze było to żeby się wszystko łatwo składało, rozkładało itd i jest idealnie, nie mogę na nic narzzekać, wszystko jestem w stanie zrobić zupełnie sama. co prawda wnosić go do domu nie będę bo u nas wszyscy zostawiają na dole klatki i nigdy nic nie zginęło wiec ewentualnie czasem wezmę gondolę do domu jak mi mała zaśnie i nie będę chciała jej budzić. ważna była amortyzacja tak jak mówi Loka no i koła, bo warunki pogodowe u nas trochę cięższe więc wszystko musi chodzić lekko, gładko i koniecznie kółka łożyskowe i nie żadne plastiki. cena była wysoka ale wózek jest cały robiony i składany ręcznie, pokrycia ręcznie szyte, wszystko spawane a nie gięte jestem więc pewna, że jest wykonany bardzo solidnie. wieczorem Wam wstawię w końcu fotki.

polecam też zajrzeć tutaj Ranking wózków 2013 | Wózki Dla Dzieci Opinie

reklama
to czas na fotki :) wózeczek jest hartan racer gt, cały z ekoskóry więc w czyszczeniu idealny bo wystarczy szmatką wilgotną przejechać i gra. co prawda nie brałam wcześniej pod uwagę czarnego wózka ale że trafiła się okazja w wersji skórzanej w cenie materiałowego bo jest z zeszłej kolekcji, do tego mąż wytargował 800zł rabatu no to braliśmy. a na fotelik się zdecydowaliśmy be safe izi go. i udało nam się dostać adaptery w gratisie bo były zamontowane na stelażu i kobietki w sklepie nie umiały zdjąć (bo my nie chcieliśmy) więc powiedziały, że to prezent dla maluszka :p torba nie jest oryginalnie od wózka bo kazali na nią czekać 14 tyg ale udało się dopasować idealnie :) IMAG0173.jpgIMAG0175.jpgIMAG0176.jpgIMAG0178.jpgIMAG0179.jpg

Załączniki

• IMAG0173.jpg
    IMAG0173.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 151
  • IMAG0175.jpg
    IMAG0175.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 154
  • IMAG0176.jpg
    IMAG0176.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 152
  • IMAG0178.jpg
    IMAG0178.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 146
  • IMAG0179.jpg
    IMAG0179.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 168
Dziewczyny po sobotniej wizycie w sklepie z "brzydkimi" wózkami zgłupiałam już zupełnie i teraz nie wiem.

Czy kupować wózek 3w1 ??? czy lepiej wszystko oddzielnie ???
Ja chcę wózek lekki i żeby zajmował mało miejsca po złożeniu a wszystkie wydawały mi się jakieś takie wieeelkie:baffled:
No już sama nie wiem a z mężem nie zamierzam dyskutować na ten temat bo po 1 jemu podobały się prawie wszystkie :confused2: a po 2 to ja będę chodzić na spacery, składać go do auta, wnosić na klatkę i ogólnie przez ok 5-6 dni w tygodniu będę sama a on dzień max dwa także co on może wiedzieć w tym temacie..

to czas na fotki :) wózeczek jest hartan racer gt, cały z ekoskóry więc w czyszczeniu idealny bo wystarczy szmatką wilgotną przejechać i gra. co prawda nie brałam wcześniej pod uwagę czarnego wózka ale że trafiła się okazja w wersji skórzanej w cenie materiałowego bo jest z zeszłej kolekcji, do tego mąż wytargował 800zł rabatu no to braliśmy. a na fotelik się zdecydowaliśmy be safe izi go. i udało nam się dostać adaptery w gratisie bo były zamontowane na stelażu i kobietki w sklepie nie umiały zdjąć (bo my nie chcieliśmy) więc powiedziały, że to prezent dla maluszka :p torba nie jest oryginalnie od wózka bo kazali na nią czekać 14 tyg ale udało się dopasować idealnie :) Zobacz załącznik 607986Zobacz załącznik 607987Zobacz załącznik 607988Zobacz załącznik 607989Zobacz załącznik 607990

super wózek, bardzo mi się podoba.

Ja myślę zaszaleć na początku a potem spacerówkę czarną albo granatową kupić.

Nina- zgrabniutki bardzo ten wózek :-)
Kurde Wy to macie taaaaki wybór ogromny, a z bliźniaczymi to taka lipa! Wszystkie większe ode mnie, a kolory to jakaś porażka :-/ w ogóle nie ma wyboru! A nie wspomnę już ile ważą i kosztują:wściekła/y:

Rila faktycznie, zupełnie nie pomyślałam, że przecież Ty bliźniaki nosisz to z wózeczkiem większy problem. a masz już coś na oku na co się zdecydujesz jak nie znajdziesz wymarzonego? wiem, że hartan też produkuje bliźniacze ale na nie się czek długo bardzo a w stacjonarnym chyba go nie wystawiają ale możesz się rozejrzeć bo szatę kolorystyczną ma taką samą jak zwykłe wózeczki.

Nina- hartan ma fajna kolorystykę tylko niestety wózek w wersji jeden obok drugiego nie dla mnie :-( nie zmieści się w drzwi na taras bo mamy 70 a wózek szerszy, poza tym manewry na wąskich krakowskich chodnikach często pojedynczym wózkiem ciężkie a co dopiero takim kolosem :-/ jedyne co wydaje mi się rozsądne to wielofunkcyjny ABC design zoom też niemieckiej firmy, też kolos tylko tramwaj przypomina ;-)

Rila bardzo fajnie wygląda ten wózek! duży to prawda, ale zgrabny nie taki kolos :p za to będziesz miała podwójne szczęście ;)

reklama
Nina- hartan ma fajna kolorystykę tylko niestety wózek w wersji jeden obok drugiego nie dla mnie :-( nie zmieści się w drzwi na taras bo mamy 70 a wózek szerszy, poza tym manewry na wąskich krakowskich chodnikach często pojedynczym wózkiem ciężkie a co dopiero takim kolosem :-/ jedyne co wydaje mi się rozsądne to wielofunkcyjny ABC design zoom też niemieckiej firmy, też kolos tylko tramwaj przypomina ;-)

ja go widziałam na żywo i jest fajny a nie żaden tramwaj :) pewnie że duży ale to chyba logiczne- bo wsadzasz tam 2kę a nie jedno dziecko.

Do góry