reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Mata, można dostać na allegro używany,
widziałam niejeden w naprawdę bardzo dobrym stanie, jednak kolorystycznie mi nie pasowały, a wyjeżdżam w następnym tygodniu do rodziców i potrzebowałam na już!:tak:Może coś znajdziesz za dobrą cenę!

reklama
Zależy od hurtowni... U nas w Kielcach jest rozbieżność kulkust złotych. Ten wózek, co mam w hurtowni na Świętokrzyskiej widziałam za 400 zł, a kupiłam w hurtowni na Prostej za 280 zł :-D woęc jest przebitka :-D:-D wózek eksploatowany intensywnie i jeszcze się nie rozpadł :rofl2:

Ula fajna bryka, tylko troszkę droga jak dla nas :-( szukam czegoś taniego (max 300zł),ale żeby było w miarę ok... wcześniej Basia zwróciła uwagę na małe kółka, ostatnio znajoma kupiła spacerówkę z mniejszymi kółkami (nie takim maleńkimi, powiedziałabym średnimi) i mówiła, że nie da rady jechać polnymi drogami, a my do asfaltu kawałek mamy, więc odpadają małe kółka:dry:

Mata moj wozeczek tez spacerowy co go dzisiaj odnalazlam:-Dnie sprawdzil sie na chodnikach w moim miescie w Pl-niestety,ale tutaj smiga jak burza,widzisz trzeba chyba dobrac dobre kola i zeby mial amortyzacje:tak:

Wozeczki piekne i Wojtusia i Zuziolka,piekne kolory do wyboru

Plaszczyk;-):-)

Załączniki

• 013.jpg
    013.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 30
reklama
Do góry