reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ja nosiła przez lata klapki na koturnie i jak dla mnie maega wygodne. Ale teraz nabrałam ochoty na kupno takich jak ma Marlenka:tak::tak: Muszę porządnie się rozejrzeć po sklepach

reklama
ja też nie umiem chodzic na wyższym obcasie/koturnie niż 2-3 cm :zawstydzona/y: a takie trampolki baaaaaardzo mi się podobają :sorry2:
a ja małej kupiłam dziś sukienkę ;-)ładniejsza jak na zdjęciu (kiepskiej jakości ta fotka z katalogu...) ale jest świetna i na pewno mała w niej sporo pośmiga, bo materiał się naciąga ;-)

Magdziarko jeszcze nic straconego ;-)
na jutro Dobrusia załozy komplecik w truskaweczki ;-) a z tą sukienką to było najlepsze, że poszłam po bluzeczke do sukienki, ale nic nie znalazłam fajnego, to kupiłam sukienke do bluzeczki, która mamy w domu :-p
a listy kolejkowe gdzies jeszcze chyba są ;-):-D

reklama
Do góry