reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Ja jestem zadowolona ze swojego. Nie narzekam. tyle, że jest duży. Ale prowadzi się rewelacyjnie. Jak idziemy na plaże to bez wózka. Ale jak trafi się czasami piaszczysta ścieżka to lekko nie idzie. Czterokołowy lepiej sobie radzil nż ten trzykolowy. Ale na takie ścieżki rzadko tafiam więc nie narzekam. Grunt, że jest skrętny i prowadzić go możan paluszkiem.
Czasami na krótkie wyprawy przydałaby się spacerówka parasolka zwłaszcza jak jedzemy na zakupy

reklama
Mata... bardzo fajna ta spacerówka:tak:Mamy bardzo podobna i na szybki wypad do miasta bardzo sobie chwale:tak: Wózek leciutki i lezy cały czas w bagazniku:tak:Jak potrzeba to wole z auta wyciagnac niz tarmosik wózek z mała z 3 pietra:-p

A ja mam inny problem... U nas podobnie jak u Bbakani... mamy leciutka parasolke i duza spacerówke np jak mała chce spac gdy jestesmy poza domem albo gdzies dalej mykamy, ale... kółko mi odpada:-( A to jest nasz wózek głeboki, znaczy na ten stelaz zakłada sie gondole i cholerka jak dalej bedzie wypadac to kółko to bedziemy musieli kupic nowy wózek dla Jasia albo Małgosi:zawstydzona/y:Ostatnio wszystko jest przeciwko nam, nawet wózek:-p

Marta mnie tez sie bardzo podoba i w sumientaka by mi sie przyadla na takeiw ypady tylko na miasto do lasu mam swojego wysluzionego x-landerka

Basiu ale nam potrzebna właśnie malutka, żeby po sklepach z małą połazić (na rękach ciążko, bo w teren to będziemy chodzić z naszą dużą spacerówką ;-) a te co mają większe kółka automatycznie zajmują więcej miejsca, a my mamy mały bagażnik :sorry2:
mówicie, że ok, to chyba zamówię ;-)

MARTA ja mam jeszcze prostszą i sie sprawdza w sklepach czy " na chwilę " a do dalszych wypraw jest druga.
Nie trzeba się długo zastanawiać bo ona ma być dla ciebie zamiast tamtej

Wojtek dostal taki smoczek jak dla mnie super pamiatka Jest srebrny
Co do kocyka to jak dzicko malutkie to chyba ok ale poznije nawet jak jest imie i data urodizn to szkoda komus dac a w domu zawala
Te pieluszki mi sie nie podobaja.

reklama
Do góry