reklama
U nas chicco się sprawdza
"maszynka na komary"-co to takiego? - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
"maszynka na komary"-co to takiego? - Zakupy - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
Co do wózków zdecydowałam się na coś w tym stylu. Jeszcze się waham
SUPER LEKKA FirstWheels - spacerówka EXTRA CENA @ (633823662) - Aukcje internetowe Allegro
lub
ULTRALEKKI SLAPI 2009 RÓZOWY I CZERWONY + GRATISY (633863669) - Aukcje internetowe Allegro
SUPER LEKKA FirstWheels - spacerówka EXTRA CENA @ (633823662) - Aukcje internetowe Allegro
lub
ULTRALEKKI SLAPI 2009 RÓZOWY I CZERWONY + GRATISY (633863669) - Aukcje internetowe Allegro
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mi ten drugi sie bardziej podoba, no i ta waga ;-) tylko jak dla mnie, to kółka małe
a ja mampytanie jak z takimi spacerówkami wygląda wjeżdżanie pod wysokie krawężniki (nawet 30-35 cm) bo u nas zero pomyslunku jeśli chodzi o wózki i nawet tam gdzie są przejścia dla pieszych nie ma podjazdów
a ja mampytanie jak z takimi spacerówkami wygląda wjeżdżanie pod wysokie krawężniki (nawet 30-35 cm) bo u nas zero pomyslunku jeśli chodzi o wózki i nawet tam gdzie są przejścia dla pieszych nie ma podjazdów
mata-kow
a bez drogi też daje radę bo ja muszę iść tworem drogopodobnym dość długo, żeby dojść do czegoś co można nazwać drogązdaje egzamin na każdej drodze
ale taka spacerówke to chyba trzeba wnośić i znosić ze schodów? Bo ja moją teraz na pasach to zjeżdżam i wjeżdżam czasem i 10 razy dziennie i na razie daje radę
mata-kow
Azile to mnie pocieszyłaś chyba zacznę sie za czyms lekkim i małym rozglądać :-)
reklama
marlena nad
:)
W niedziele moja parasolka szla jak burza po kamieniach
Magda obydwie sliczne niewiem,ktora fajniejsza
Magda obydwie sliczne niewiem,ktora fajniejsza
Ostatnia edycja: