reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Hmm aż jestem zaskoczona bo Chicco to moja ulubiona firma hmm no ale ...
Ja włączam Raid i jestem bardzo zadowolona ... bardzo... tylko na te wkładki

reklama
Mi ten drugi sie bardziej podoba, no i ta waga ;-) tylko jak dla mnie, to kółka małe :sorry2:
a ja mampytanie jak z takimi spacerówkami wygląda wjeżdżanie pod wysokie krawężniki (nawet 30-35 cm) bo u nas zero pomyslunku jeśli chodzi o wózki i nawet tam gdzie są przejścia dla pieszych nie ma podjazdów :dry:

Mata ja mam teraz spacerówke z małymi kółkami i przyznam , ze zdaje egzamin na każdej drodze jest lekke i nawet łatwo wjeżdza na duże krawężniki, tylko delikwtnie trzeba podnieść.:tak:

zdaje egzamin na każdej drodze
a bez drogi też daje radę:sorry2: bo ja muszę iść tworem drogopodobnym dość długo, żeby dojść do czegoś co można nazwać drogą:dry:
ale taka spacerówke to chyba trzeba wnośić i znosić ze schodów? Bo ja moją teraz na pasach to zjeżdżam i wjeżdżam czasem i 10 razy dziennie i na razie daje radę :sorry2:

MArta ja dostałam taką spacerówke "parasolke" składaną. Mam droge piaskową koło domu i idzie jak burza, bez problemu. Po trawie też sie spisuje. Dlamnie bomba i bardzo mało miejsca zajmuje w aucie:-)

reklama
W niedziele moja parasolka szla jak burza po kamieniach:-D

Magda obydwie sliczne niewiem,ktora fajniejsza

Ostatnia edycja:
Do góry