reklama
A ja mam prawko już 10 lat! Właśnie policzyłam. No i o tyle mam dobrze, że miałam pierwsza prawko niż Marcin i to ja go "uczyłam" jeździć. On nigdy nie komentował mojej jazdy.
A z ciuszków to najbardziej lubię H&M. Tyle, ze sa drogie. Wojciaszkowi więcej kupowałam nowych ciuszków. A Stasiowi kupuje mało. A jeśli to nie nowe tylko w second handach.
A z ciuszków to najbardziej lubię H&M. Tyle, ze sa drogie. Wojciaszkowi więcej kupowałam nowych ciuszków. A Stasiowi kupuje mało. A jeśli to nie nowe tylko w second handach.
maajka
Czerwcowa mama 2008
Kurde,a w Belgii H&M to jeden z tanszych sklepow....A z ciuszków to najbardziej lubię H&M. Tyle, ze sa drogie.
agusia04
Czerwcowa mama'08
Mejeczko to chyba musimy do Ciebie na zakupy się wybrać;-)Kurde,a w Belgii H&M to jeden z tanszych sklepow....
mata-kow
mama do kwadratu :)
Mejeczko to chyba musimy do Ciebie na zakupy się wybrać;-)
hi hi to samo chciałam napisać
maajka
Czerwcowa mama 2008
No to zapraszam!:-)
Tylko,ze ta taniosc to jest w porownaniu z belgijskimi zarobkami,nie polskimi:-(
Np.bluzeczka dla Mai kosztowala 6 euro,co tutaj jest nie za drogo,ale jak przeliczyc to to jest ok.27zl.
Ale jest tez taki sklep Zeeman,w ktorym sa rozne rzeczy do domu,no i ciuchy dla dzieci i doroslych i tam juz placi sie za podobna bluzeczke 2-3 euro.Tylko trzeba dobrze patrzec,bo sa czasem wady fabryczne i nie zawsze dobra jakosc.Ale niektore rzeczy tam to cudenka!:-)
Tylko,ze ta taniosc to jest w porownaniu z belgijskimi zarobkami,nie polskimi:-(
Np.bluzeczka dla Mai kosztowala 6 euro,co tutaj jest nie za drogo,ale jak przeliczyc to to jest ok.27zl.
Ale jest tez taki sklep Zeeman,w ktorym sa rozne rzeczy do domu,no i ciuchy dla dzieci i doroslych i tam juz placi sie za podobna bluzeczke 2-3 euro.Tylko trzeba dobrze patrzec,bo sa czasem wady fabryczne i nie zawsze dobra jakosc.Ale niektore rzeczy tam to cudenka!:-)
reklama