reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

No i ja też amrta już znalazłam że w Cubusie.:-(pewnie drogie bo Cubus do tanich nie należy. Ja mam w warszawie ukochany lumpeks i jak tylko będę w Warszawie to robię szturm.

reklama
A ja mam prawko już 10 lat! Właśnie policzyłam. No i o tyle mam dobrze, że miałam pierwsza prawko niż Marcin i to ja go "uczyłam" jeździć. On nigdy nie komentował mojej jazdy.

A z ciuszków to najbardziej lubię H&M. Tyle, ze sa drogie. Wojciaszkowi więcej kupowałam nowych ciuszków. A Stasiowi kupuje mało. A jeśli to nie nowe tylko w second handach.

No to zapraszam!:-)
Tylko,ze ta taniosc to jest w porownaniu z belgijskimi zarobkami,nie polskimi:-(
Np.bluzeczka dla Mai kosztowala 6 euro,co tutaj jest nie za drogo,ale jak przeliczyc to to jest ok.27zl.
Ale jest tez taki sklep Zeeman,w ktorym sa rozne rzeczy do domu,no i ciuchy dla dzieci i doroslych i tam juz placi sie za podobna bluzeczke 2-3 euro.Tylko trzeba dobrze patrzec,bo sa czasem wady fabryczne i nie zawsze dobra jakosc.Ale niektore rzeczy tam to cudenka!:-)

Ja też lubie H&M. Ile kosztuje w sklepie H&M body na krótki rękaw? Kupiłam na allegro za 10zł jedno i tak się zastanawiam, czy nie przepłaciłam:confused:

reklama
Do góry