reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

reklama
Podoba mi sie nowy wozek Olenki szczegolnie,ze ma duzy kosz,uchwyt na napoje i jest napewno wygodny tym wlasnie bede sie sugerowala przy wyborze nastepnej spacerowki czyli gdzies za rok ta moja mam nadzieje,ze starczy na troche,chociaz juz bym ja zmienita;-)

Ola ma bardzo fajną spacerówkę:tak:. My mamy chicco i jesteśmy bardzo zadowoleni...super łatwo się prowadzi. A ponieważ z tylu ma duże koła, to sama ją sprowadzam i wciągam po schodach z Małym w środku, bez pomocy innych. Bo u nas nie dość, że mała winda i wózek pod tym kątem wybieraliśmy, żeby się w niej zmieścił, to jeszcze przy wejściu do bloku jest 10 schodków i nie ma podjazdu:no:

Piszecie o spacerówkach - ja nie mam typowej, bo mam wózek wielofunkcyjny coneco toledo :-), o taki: TOLEDO CONECO 2xFOLIA+ŚPIWOREK POLARKOWY wys.0z.- (540839501) - Aukcje internetowe Allegro , i uważam że to był dobry zakup, najbardziej chyba podobają mi się te duże i pompowane koła :tak: gondola maleńka, ale posłużyła nam do 6 m-cy :tak: trochę się bałam przejścia na spacerówkę, ale moje dziecko jest bardzo zadowolone i o to chyba chodzi :-D No i genialnie się sprawdza na wrocławskich chodnikach :-D

Joasiek moja koleżanka też ma tali wózeczek i jest ogólnie zadowolona. Tylko gondolka jej za długo nie posłuzyła, no ale Jej synuś urodzil się duży. Ale nie narzeka:-)

Mój Jasio nadal jeździ w gondoli - to jedno dobre w tym moim wózeczku (po pompowanych kołach) - ale w marcu będę musiała się przerzucić na spacerówkę ale liczę na to, że ta zima się już skończy :tak:

reklama
Do góry