reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Może to kwestia firmy ale moja Ola poprostu nie usiedzi długo w jednym miejscu - wczoraj ją zagadywałam bo i w krzesełku się wierciła a bez krzesełka to jej raz w oko łyżke wsadziłam bo się wiergała :-)
Dobrusia w leżaczku-bujaczku tak się wychyla do przodu, że kiedys aż szwy zaczeły trzeszczec jakby pękały mała wychyla sie i podnosi sobie zabawki z podłogi
joan-na
Fanka BB :)
Na początku też karmiłam Krzysia w leżaczku...ale on tez sie wierci, szczególnie strasznie energicznie kopie nóżkami. Nie byłam w stanie przedrzeć się z pełną łyżeczką między wierzgającymi nóżkami i łapiacymi mnie rączkami...i większość jedzenia lądowała na ubraniu albo leżaczku. W krzesełku mały nóżki ma pod blacikiem i w niego kopie. A z samymi rączkami jakoś sobie radzę
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mój Bart też taki żywy w krzesełku! A najbardziej chodzą mu ręce- masakra!!! :-)
marlena nad
:)
mata-kow
mama do kwadratu :)
Kozaczki pierwsza klasa i oczywiście rożowe juz wyobrażam sobie Marysie jak biega po kałużach :-)
dzisiaj mała znów o mały włos i przytrzasnęła sobie palce... teraz jestem juz czujna i w porę reaguję... ale zamówiłam blokady do szuflad, żeby już się tak nie stresować. W tesco widzialam blokady za 9,99 a w necie za takie same zapłaciłam 4,3
wypatrzyłam też te buciko-skarpetki co Agacinka polecała i to z Puchatkiem, to musiałam mojej małej fance Puchatka wziąć ;-)
dzisiaj mała znów o mały włos i przytrzasnęła sobie palce... teraz jestem juz czujna i w porę reaguję... ale zamówiłam blokady do szuflad, żeby już się tak nie stresować. W tesco widzialam blokady za 9,99 a w necie za takie same zapłaciłam 4,3
wypatrzyłam też te buciko-skarpetki co Agacinka polecała i to z Puchatkiem, to musiałam mojej małej fance Puchatka wziąć ;-)
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Słodziutkie kozaczki!!!
Mata- gratuluje pomyślnych zakupów!!! :-)
Mata- gratuluje pomyślnych zakupów!!! :-)