reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Bo my chyba też takie przechodnie łóżeczko będziemy mieć ;-) chyba, że nie zdąży wrócić w ciągu 4 miesięcy, wtedy kupimy standardowe ;-)
magdalenkakol
Fan(ka)
Magdziora ta posciel do Łozeczka bajka.
A ja wczoraj zakupilam cos takiego.
A ja wczoraj zakupilam cos takiego.
mata-kow
Śliczne te dzieciaczkowe ubranka :-)
Ja próbowałam podejść wczoraj mojego mężulka i pytam się, kiedy wybierzemy się na zakupy dla dziecka, a on na to, że wolałby jeszcze poczekać, że to jeszcze za wcześnie itd. :-(
No to mu powiedziałam, że nie chcę, żeby wszystko dla dziecka teściowa kupiła, jak ja będę już w szpitalu
A on z powagą, że w drodze na porodówkę zajedziemy do hipermarketu i zrobimy szybko zakupy dla malucha, bo nie będę grymasić i wydziwiać, tylko brać jak leci
Ale mój mężulek ma poczucie humoru
Ja próbowałam podejść wczoraj mojego mężulka i pytam się, kiedy wybierzemy się na zakupy dla dziecka, a on na to, że wolałby jeszcze poczekać, że to jeszcze za wcześnie itd. :-(
No to mu powiedziałam, że nie chcę, żeby wszystko dla dziecka teściowa kupiła, jak ja będę już w szpitalu
A on z powagą, że w drodze na porodówkę zajedziemy do hipermarketu i zrobimy szybko zakupy dla malucha, bo nie będę grymasić i wydziwiać, tylko brać jak leci
magdalenkakol
Fan(ka)
:-):-):-):-)A on z powagą, że w drodze na porodówkę zajedziemy do hipermarketu i zrobimy szybko zakupy dla malucha, bo nie będę grymasić i wydziwiać, tylko brać jak leci
Usmialam sie zdrowo.. No ale to cali mezczyzni.. Ja wczoraj do swojego mowie ze trzeba na swita posprzatc a on ze przeciez dopiero co bylo sprzatne a ja ze no tak ale jak teraz sie tego nie zrobi to pozniej bedzie ciezej nopoo ale co tam pozniej to ja bede robila.. myslalm ze go pogryze nie daruje mu tego sprzatnia..
Magdalenkakol przesłodkie te ubraneczka. Takie kolorowe, miłe dla oka.
Mata-kow . Idź kup coś sama to mu gul skoczy, że robisz zakupy bez niego i dostanie przyśpieszenia.....Swoją droga to my jesteśmy takie niecierpliwe...
Mnie czekają wiosenne zakupy dla starszego:buty , kurtka na wiosnę. Jak sobie pomyślę, że za jakiś czas trzeba będzie np..dwum kupic buty( a kupuje Bartki) to szokcenowy...Trzeba przygotować kieszeń na wydatki.
Mata-kow . Idź kup coś sama to mu gul skoczy, że robisz zakupy bez niego i dostanie przyśpieszenia.....Swoją droga to my jesteśmy takie niecierpliwe...
Mnie czekają wiosenne zakupy dla starszego:buty , kurtka na wiosnę. Jak sobie pomyślę, że za jakiś czas trzeba będzie np..dwum kupic buty( a kupuje Bartki) to szokcenowy...Trzeba przygotować kieszeń na wydatki.
magdalenkakol
Fan(ka)
Noo Magdziara mnie tez czeka szal zakupowy dla corki.. a i dla mnie rtez cos trzeba bedzie kupic zwlaszcza buty jakies w kozakach juz za cieplo.. a polowki mam wszystkie na wyzszym obcasie wiec teraz nie wchodza w gre.. Kuopie sobie ale jakies takie tanie wiem ze nie bede raczej w nich pozniej chodzila..
azile29
Czerwcowa mama'08
Mnie wczoraj też wzięło na rozmowę z Mężusiem. Chciałam pogadać o moich planach , co do przeróbek w domu. Ze dzieci idę do szkoły i trzeba jakoś im pokój przemeblować. I taki rozważanie i problemy kobiet w ciąży. No i niestety rozmowa skończyła się moim wielkim rozczarowaniem. Bo przecież z połową żeczy to przesadzam a po drugie to jeszcze tyle czasu ,że ho ho.
I na co mi te moje plany jak i tak nie mogę nic przeforsować a sama nic nie zrobie.
Więc dzisiaj ze złości zaraz idę na przegląd ciuchlandi i kupuje wielki wor ubranek dla dzidzi, to niech się mężuś pomartwi gdzie je schowamy, Bo teraz nie ma problemu!!!
I na co mi te moje plany jak i tak nie mogę nic przeforsować a sama nic nie zrobie.
Więc dzisiaj ze złości zaraz idę na przegląd ciuchlandi i kupuje wielki wor ubranek dla dzidzi, to niech się mężuś pomartwi gdzie je schowamy, Bo teraz nie ma problemu!!!
reklama
mata-kow
Z chęcią bym coś sama kupiła, ale już gdzieś pisałam, że u mnie dzieciaczkowego sklepu nie ma :-( ale jak tylko będę miała zjazd i mężuś po mnie nie będzie jechał, to już coś kupię ;-)