reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wózki, ciuszki i inne rzeczy dla naszych dzieciaczków - NOWY -(STARY ) WĄTEK ;)

Mata cieszę się , że będziesz miała fajny pokoik. U mnie coraz więcej tych zabawek a wolnego pokoju brak :-D:-D:-D Może jak się mąż będzie w końcu potykał i się przewróci to na poważnie zacznie myśleć o większym m :-D:-D:-D

reklama
No i mi się tęz podoba ten sweterek. A ja kupuję krzesło dla młodego Antoniego i wybrałam takie:
Fisher Price kolekcja 2009
Na tej aukcji oferujemy
Państwu nowe
Krzesełko do karmienia Rainforest K2565
Krzesełko z nowej serii Fiser Price Rainforest z wesołymi zwierzątkami posiada:
- 3-stopniową regulację oparcia,
- 7-stopniową regulację wysokości,
v - ogranicznik na nóżki chroniący przez zsunięciem się dziecka,
- pasy bezpieczeństwa
- ściąganą podwójną tackę,
- zabawkę do zabawiania malucha w czasie karmienia,
- tylne kółeczka,
Poszycie krzesełka można z łatwością czyścić,
można prać w temperaturze 30C.
Krzesełko jest ekskluzywną kolekcją z limitowanej serii.
Wykonane z najwyzszych jakości materiałów wykończeniowych zapewni długie i bezpieczne użytkowanie.

Lorcia fajny sweterek :tak:
ja dalej wyglądam jakbym była w 4-5 m-cu ciąży :baffled: i nawet szkoda mi nerwów na zakupy :sorry2:

Magdziarko fajne krzesełko i można szybko złożyć i nie zajmuje dużo miejsca :tak: chyba czas sie już zacząć rozglądąć za krzesełkami :dry:

magdziarko krzesełko super:tak:

sweterek też mi się bardzo podoba w sumie pierwszy raz będę miała coś czerwonego:rofl2: M mnie namówił :tak: zastanawiam się by dokupić jeszcze zielony:-)

reklama
Powiem Wam, że nie jest najtańsze ale też nie jest najdroższe zależy czego się oczekuje. Cena tego krzesła to 250 zł plus 30 zł przesyłka...widziałam dużo droższe Chicco ale też widziałam tańsze...za ok 150 zł drewniane

Do góry