ja właśnie wózka szukałam najdłużej, ale pomogły opinie z Internetu między innymi i kupili Elea w wersji 3w1 z gondolą, spacerówką i fotelikiem, przede wszystkim ze względu na wagę, stabilność i zajmowanie małej ilości miejsca po złożeniu
reklama
mamausia_muminka
Zaciekawiona BB
fajny wózek,przede wszystkim ma fajne ustawienia które można z łatwością zmieniać,a fotelik z maxi cosi to chyba najlepszy wybór jaki mógł być
nie panikuj, usiądź spokojnie i słuchaj, jak Co zależy na lekkim wózeczku wielofukncyjnym i w niekoniecznie dramatycznie wygórowanej cenie to weź pod uwagę graco evo, na prawdę przyjemny wózek z bardz porządnymi podzespołami przy opcji 3w1 a poza tym co jeszcze zostało? co z wyprawki potrzebujesz? chętnie doradzimy
spokojnie to tylko ciąża - jak to mawiała moja babcia gotowe listy znajdziesz wszedzie, poza tym podpytaj też znajomych mam, oprocz ciuszkow, srodkow higienicznych rowniez potrzebujesz wlasnie fotelika, lozeczka, wozka
Z fotelików to mogę Ci polecić już wieksze, np graco coast i nautilus - są powyżej 9 kg, ale serdecznie zachęcam do obejrzenia, bo łatwo się montuje, są tanie i wytrzymałe.
z wózków to graco evo - wielofunkcyjny wózek, z przekladaną rączką, dzieki czemu możesz widziec maluszka
oraz jane muum z tych w przystepnej cenie wielofunkcyjny wózek ze stabilną konstrukcją
Z fotelików to mogę Ci polecić już wieksze, np graco coast i nautilus - są powyżej 9 kg, ale serdecznie zachęcam do obejrzenia, bo łatwo się montuje, są tanie i wytrzymałe.
z wózków to graco evo - wielofunkcyjny wózek, z przekladaną rączką, dzieki czemu możesz widziec maluszka
oraz jane muum z tych w przystepnej cenie wielofunkcyjny wózek ze stabilną konstrukcją
rzeczywiście, wtedy lepiej murę kupić, my też juź jeździmy elea bardzo dobrze się prowadzi nawet jedną ręką, bo dużo dają te skrętne koła z przoduMy akurat poza miastem mieszkamy i u nas mura sie swietnie sprawuje... pierwszy spacerek za nami i malego nie wytrzeslo czyli amortyzacja sie sprawdza... i szczerze mowiac leciutko sie jezdzi mimo gabarytow...
Lilla My
Fanka BB :)
My kupiliśmy używany wózek Cruiser gondola+spacerówka bardzo tanio. Fotelik maxi-cosi dostaliśmy "w spadku" po synku koleżanki. Jeśli coś się nie sprawdzi to najwyżej kupimy jeszcze raz.
reklama