reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Kilolek tu nie ma nic o wymiarach wózka i spacerówka jest w jedną stronę...
w obie strony jest i spacerówka i fotelik (widziałam w sklepie i sama okręcalam) gondola ma długośc 80cm ale szerokości nie pamiętam. Moze znajdę jakąś lepszą aukcję. Powalająco duży nie jest ale cąlkiem spory, kilka centymetrów więkkszy od tutka. Tylko składa się na dość spory.
Rączka łączona, tylko wygięta

Chciałabym by był przede wszystkim na duzych pompowanych kołach, przednie skretne. Fotelik i spacerówka łatwo montowane w obe strony, nie za wielki po zlożeniu. To są warunki konieczne. Podobają mi się wózki które z przodu ten stelaż mają pólokragły (tak pod nóżkami), fajnie jak na uchwyt w daszku gondoli. No i żeby był w miarę jasny tzn nie czarny, bo dużo ma niestety czarną gondolę a na lato to nie bardzo. I tyle

Ostatnia edycja:
tak, tak rozumiem. To o wymiarach napisałam jeszcze zanim przeczytałam twoj post o spacerówce. Muszę swoją wymierzyc i sprawdzic ile ma, ale ta co teraz mam jest bardzo szeroka

a ten tomas to sprawdzony juz?

Kilolek - mi najbardziej się podoba ten Grander co wklejałaś, pozatym śliczne ma kolorki

W X-landerach też jestem zakochana, ale chyba bym nie kupiła właśnie ze wzgędu na tą spacerówkę, której nie da się przestawić. Zwłaszcza jak Wy będziecie mieli wiosenne dzieci, to potem na zimę będą miały ok 7 miesięcy, to już chyba nie zmieszczą się w gondoli a jednak malutkie jeszcze na takie jeżdzenie pod wiatr i śnieg.

Ale nie miałam x-landera więc nie wiem, może w tej spacerówce tak wcale mocno nie wieje niż w innych wózkach:confused:

reklama
oj dziewczyny ale Wam fajno:-)

martolinka
ty kiedyś pisałaś o wózku Mrozowskiej mogła byś linka podrzucić??

kilolku
ja z tych wszystkich propozycji co tu miałaś wybrała bym x-landera jednak najkorzystniej wizualnie wygląda (ale to tylko i wyłącznie moja opinia)
a powiedz mi czy nie chciałabyś np używanego wózka??

Do góry