reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

nie, nie chciałabym uzywanego. Jakoś raz, ze nie mam zaufania a dwa, że moja ulica mocno wyczerpuje wózki, podejrzewam, ze uzywany długo by nie pociagnął.

reklama
Gosiunie zgodzę się co do wąskiej spacerówki Roana. Ja miałam Nowalexa Focus, podobny do Jedo Martolinki i absolutnie nie polecam spacerówki, za to gondolę jak najbardziej.
Ale jakbym miala drugi raz kupić to na bank wybrałabym Roana:tak: i gondola świetna, i spacerówka:tak:

Kilolek gtx jest fajny.Widziałam.Tylko nie wiem czy z czasem chcesz kupić nowa spacerówkę bo to dziecko które było w wózku (ok. 2latka) nie mieściło się.Nóżki miało podkulonei ciasno mu było.
Dziunka wyszła nowa wersja roana.Wkładałam do niego Kacpra to wygladał jak lalka w tym wózku.:-DStrasznie wąska jest w pleckach.Ela specjalnie zamówiła go ale w sklepie niestety razem z sprzedwaczynią doszły do wniosku że jest malutka.Zgrabniutka owszem.

Ps. Tak Tomas jest sprawdzony.

piszę post pod postem , bo coś mi się psuje wciąż;-)

Aga wyzej masz link do x move , ale nie widziałam go jeszcze w sprzedaży:tak:

Montowanie tylko w jedną stronę siedziska wbrew pozorom nie jest dużym utrudnieniem. Buda naciąga się tak , ze niemal dziecka nie widac a boki są mocno zabudowane - sprawdzone ;-)

Gosiu no jeśli patrzy się tak daleko w przyszłość to faktycznie :tak: ale większość mam zmienia spacerówkę na lżejszą :tak: moja Asia też w naszym focusie wygląda komicznie:-D za to w cybexie normalnie:tak:

teraz jesczez wpadł mi w oko taki wózek BABY DESIGN ESPIRO GTX 3w1 kol.2012+fotelik MULTI (2157861893) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ciekawe czy ta budka w spacerwóce naprawde jest taka mala czy tylko ta wygląda

Kilolku moja koleżanka ma ten wózek ale starszy model bo córeczkę ma z początku 2009 roku i powiem że budka jest w tym starym modelu ok a przede wszystkim jej córa jest bardzo duża i w spacerówce jeździ nadal i nie wygląda w niej źle

piszę post pod postem , bo coś mi się psuje wciąż;-)

Aga wyzej masz link do x move , ale nie widziałam go jeszcze w sprzedaży:tak:

Montowanie tylko w jedną stronę siedziska wbrew pozorom nie jest dużym utrudnieniem. Buda naciąga się tak , ze niemal dziecka nie widac a boki są mocno zabudowane - sprawdzone ;-)

dzięki nie wiedziałam że ma bloga a wózek bardzo mi się podoba

reklama
Do góry