reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
teraz jesczez wpadł mi w oko taki wózek BABY DESIGN ESPIRO GTX 3w1 kol.2012+fotelik MULTI (2157861893) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ciekawe czy ta budka w spacerwóce naprawde jest taka mala czy tylko ta wygląda
Gosiunie zgodzę się co do wąskiej spacerówki Roana. Ja miałam Nowalexa Focus, podobny do Jedo Martolinki i absolutnie nie polecam spacerówki, za to gondolę jak najbardziej.
Ale jakbym miala drugi raz kupić to na bank wybrałabym Roana i gondola świetna, i spacerówka
Ale jakbym miala drugi raz kupić to na bank wybrałabym Roana i gondola świetna, i spacerówka
gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek gtx jest fajny.Widziałam.Tylko nie wiem czy z czasem chcesz kupić nowa spacerówkę bo to dziecko które było w wózku (ok. 2latka) nie mieściło się.Nóżki miało podkulonei ciasno mu było.
Dziunka wyszła nowa wersja roana.Wkładałam do niego Kacpra to wygladał jak lalka w tym wózku.Strasznie wąska jest w pleckach.Ela specjalnie zamówiła go ale w sklepie niestety razem z sprzedwaczynią doszły do wniosku że jest malutka.Zgrabniutka owszem.
Ps. Tak Tomas jest sprawdzony.
Dziunka wyszła nowa wersja roana.Wkładałam do niego Kacpra to wygladał jak lalka w tym wózku.Strasznie wąska jest w pleckach.Ela specjalnie zamówiła go ale w sklepie niestety razem z sprzedwaczynią doszły do wniosku że jest malutka.Zgrabniutka owszem.
Ps. Tak Tomas jest sprawdzony.
martolinka
Mama i nie tylko :-)
martolinka
Mama i nie tylko :-)
piszę post pod postem , bo coś mi się psuje wciąż;-)
Aga wyzej masz link do x move , ale nie widziałam go jeszcze w sprzedaży
Montowanie tylko w jedną stronę siedziska wbrew pozorom nie jest dużym utrudnieniem. Buda naciąga się tak , ze niemal dziecka nie widac a boki są mocno zabudowane - sprawdzone ;-)
Montowanie tylko w jedną stronę siedziska wbrew pozorom nie jest dużym utrudnieniem. Buda naciąga się tak , ze niemal dziecka nie widac a boki są mocno zabudowane - sprawdzone ;-)
A
aga4444
Gość
teraz jesczez wpadł mi w oko taki wózek BABY DESIGN ESPIRO GTX 3w1 kol.2012+fotelik MULTI (2157861893) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ciekawe czy ta budka w spacerwóce naprawde jest taka mala czy tylko ta wygląda
Kilolku moja koleżanka ma ten wózek ale starszy model bo córeczkę ma z początku 2009 roku i powiem że budka jest w tym starym modelu ok a przede wszystkim jej córa jest bardzo duża i w spacerówce jeździ nadal i nie wygląda w niej źle
piszę post pod postem , bo coś mi się psuje wciąż;-)
dzięki nie wiedziałam że ma bloga a wózek bardzo mi się podoba
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Kilolek widziałam dzisiaj Tomasa.Wózeczek fajny ale buda bardzo głośno się składa.
Podziel się: