reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

0---------
a oto wehikul ktory wlasie zamowilam:
WÓZEK QUATTRO + FOTELIK TORBA FOLIA OBR KOŁA 002 (754682773) - Aukcje internetowe Allegro

kolor wybralam sobie taki: blekit z nr 24 a kola z nr 25.

wydaje mi sie czy kolorystycznie podobny do wozeczka Kamci? :-) sliczne kolorki
mnie też się tak wydaje że te same kolorki;-) ale to co ... śliczne są... i jak na nasze małe wysepki to napewno będa wyjątkowe:-D i niespotykane...
ale mój jest na 4 kołach bo na 3 lub 2 łączone tak jak w tym bym sie nie zdecydowała... jakoś bardziej takie normalne mi mi się podobają;-)

reklama
gratuluje zakupu teraz czekamy na zdjecia:-)

u mnie tez spacerowka sklada sie razem ze stelazem..moze w tych starszych modelach trzeba sciagac spacerowke aby zlozyc??Iza a nie mozesz nasmarowac hamulca moze lepiej zacnie dzialac??U mnie leciuktko super wszystko dziala...
Iza i pochwal sie zdjeciami wozeczka a gondolke juz masz??co do pompki to zwykla pompka samochodowa tez napompujesz kola ja tak robilam ostatnio:-)
Sprzedawczyni w sklepie stwierdziła, że się nie da złożyć ze spacerówką. Ja na swoim nie próbowałam.
Co do hamulca, po prostu mocno wózek trzymam i się blokuje. Przedtem mi "uciekał"

Sprzedawczyni w sklepie stwierdziła, że się nie da złożyć ze spacerówką. Ja na swoim nie próbowałam.
Co do hamulca, po prostu mocno wózek trzymam i się blokuje. Przedtem mi "uciekał"

a moze ta sprzedawczyni poprostu nie umiala go zlozyc razem ze spacerowka dlatego tak powiedziala ze sie nie da???:cool::cool::cool:

nie ma to jak dobry sprzedawca ;)

ja w końcu się zdecydowałam (chyba) jednak na x-landera xa... już prawie kupiłam buzza4 ale mój tato zwrócił mi uwagę, że on nie ma koszyka na zakupy pod spodem... a to jednak bardzo dużo:cool2:

Może, ja nie miałam ochoty się z nim siłować.
ja sie dowiadywalam od osoby ktora mi buzza sprzedala i spokojnie mozna zlozyc stelaz razem ze spacerowka:-)
nie ma to jak dobry sprzedawca ;)

ja w końcu się zdecydowałam (chyba) jednak na x-landera xa... już prawie kupiłam buzza4 ale mój tato zwrócił mi uwagę, że on nie ma koszyka na zakupy pod spodem... a to jednak bardzo dużo:cool2:
przeciez mozna dokupic kosz na zakupy...ja mam w swoim buzzie kosz:-)

źle się wyraziłam- kosz jest mały :/

no ale wciąż się zastanawiam....
w buzzie ta opcja "racoon" tak mi się podoba, że po nocach mi się śni :p

hehe no fakt do duzych kosz nie nalezy:-)skoro buzz Ci sie sni po nocach to masz "buzzomanie":-) kolorek "racoon" kupila Aga4444 i dala zdjecia pare stron wczesniej:-)

hehe no fakt do duzych kosz nie nalezy:-)skoro buzz Ci sie sni po nocach to masz "buzzomanie":-) kolorek "racoon" kupila Aga4444 i dala zdjecia pare stron wczesniej:-)

Ja niby już mam buzza, a on mi się nadal śni :-D pewnie dlatego, że ciągle gondolka nie przyszła:szok: Ale wszyscy moi goście zachwycają się spacerówką, i wyglądem i sterownością, a moje dzieci ciągle nią szaleją po domu :-) a jak koszt maly, to dwa razy można na zakupy przejść i wtedy więcej spacerowania z buzzem będzie :-D

reklama
ja ten wózek już znam na pamięć :) a kolorek reccoon to od początku mój typ!!
tylko ten cholerny koszyk....

sprzedawca w sklepie mówi, że jeszcze trochę to zacznie mi płacić- bo w sklepie jestem codziennie:-p

Do góry