reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

0---------
a oto wehikul ktory wlasie zamowilam:
WÓZEK QUATTRO + FOTELIK TORBA FOLIA OBR KOŁA 002 (754682773) - Aukcje internetowe Allegro

kolor wybralam sobie taki: blekit z nr 24 a kola z nr 25.

wydaje mi sie czy kolorystycznie podobny do wozeczka Kamci? :-) sliczne kolorki
mnie też się tak wydaje że te same kolorki;-) ale to co ... śliczne są... i jak na nasze małe wysepki to napewno będa wyjątkowe:-D i niespotykane...
ale mój jest na 4 kołach bo na 3 lub 2 łączone tak jak w tym bym sie nie zdecydowała... jakoś bardziej takie normalne mi mi się podobają;-)

reklama
gratuluje zakupu teraz czekamy na zdjecia:-)

u mnie tez spacerowka sklada sie razem ze stelazem..moze w tych starszych modelach trzeba sciagac spacerowke aby zlozyc??Iza a nie mozesz nasmarowac hamulca moze lepiej zacnie dzialac??U mnie leciuktko super wszystko dziala...
Iza i pochwal sie zdjeciami wozeczka a gondolke juz masz??co do pompki to zwykla pompka samochodowa tez napompujesz kola ja tak robilam ostatnio:-)
Sprzedawczyni w sklepie stwierdziła, że się nie da złożyć ze spacerówką. Ja na swoim nie próbowałam.
Co do hamulca, po prostu mocno wózek trzymam i się blokuje. Przedtem mi "uciekał"

Sprzedawczyni w sklepie stwierdziła, że się nie da złożyć ze spacerówką. Ja na swoim nie próbowałam.
Co do hamulca, po prostu mocno wózek trzymam i się blokuje. Przedtem mi "uciekał"

a moze ta sprzedawczyni poprostu nie umiala go zlozyc razem ze spacerowka dlatego tak powiedziala ze sie nie da???:cool::cool::cool:

nie ma to jak dobry sprzedawca ;)

ja w końcu się zdecydowałam (chyba) jednak na x-landera xa... już prawie kupiłam buzza4 ale mój tato zwrócił mi uwagę, że on nie ma koszyka na zakupy pod spodem... a to jednak bardzo dużo:cool2:

Może, ja nie miałam ochoty się z nim siłować.
ja sie dowiadywalam od osoby ktora mi buzza sprzedala i spokojnie mozna zlozyc stelaz razem ze spacerowka:-)
nie ma to jak dobry sprzedawca ;)

ja w końcu się zdecydowałam (chyba) jednak na x-landera xa... już prawie kupiłam buzza4 ale mój tato zwrócił mi uwagę, że on nie ma koszyka na zakupy pod spodem... a to jednak bardzo dużo:cool2:
przeciez mozna dokupic kosz na zakupy...ja mam w swoim buzzie kosz:-)

źle się wyraziłam- kosz jest mały :/

no ale wciąż się zastanawiam....
w buzzie ta opcja "racoon" tak mi się podoba, że po nocach mi się śni :p

hehe no fakt do duzych kosz nie nalezy:-)skoro buzz Ci sie sni po nocach to masz "buzzomanie":-) kolorek "racoon" kupila Aga4444 i dala zdjecia pare stron wczesniej:-)

hehe no fakt do duzych kosz nie nalezy:-)skoro buzz Ci sie sni po nocach to masz "buzzomanie":-) kolorek "racoon" kupila Aga4444 i dala zdjecia pare stron wczesniej:-)

Ja niby już mam buzza, a on mi się nadal śni :-D pewnie dlatego, że ciągle gondolka nie przyszła:szok: Ale wszyscy moi goście zachwycają się spacerówką, i wyglądem i sterownością, a moje dzieci ciągle nią szaleją po domu :-) a jak koszt maly, to dwa razy można na zakupy przejść i wtedy więcej spacerowania z buzzem będzie :-D

reklama
ja ten wózek już znam na pamięć :) a kolorek reccoon to od początku mój typ!!
tylko ten cholerny koszyk....

sprzedawca w sklepie mówi, że jeszcze trochę to zacznie mi płacić- bo w sklepie jestem codziennie:-p

Do góry