reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
I jakby co w Tako Jumper GT zarówno fotelik jak i parasolka jest standardowo w komplecie i wszystko dopasowane do całego stylu GT

to będziemy mieć te same wózeczki bo ja też na niego czekam ....:-D
tyle że powiedzieli że może będzie.... nie wiadomo...
a na jakich chcesz kółeczkach?? ja biorę na tych trochę większych....:tak:
no ja też na tych większych :-)

a może Tako Jumper X, albo Mikado Boston HIT! WÓZEK MIKADO BOSTON I CITYCAR +GARTISY OD SS (710195773) - Aukcje internetowe Allegro
na innym wątku ktoś go polecał:)
ja też tako jumper x :-)

Fajny ten tako jumper GT ale faktycznie te 300 zł różnicy, to dla mnie sporo :-(

mnie też bardzo podoba się tako gt, ale cena już mniej przestępna, ale wózek super, X też jest rewelacyjny, ale na tych większych kółkach. Testowłam go u znajomych i mogę go polecić

no ja też na tych większych :-)

ja też tako jumper x :-)

Fajny ten tako jumper GT ale faktycznie te 300 zł różnicy, to dla mnie sporo :-(
na większych ładniejszy:tak:
dla mnie te 300zł nie robią różnicy .. ale zobaczę co na to D :tak:
jak mu się spodoba żółty to weźmiemy a jak nie to poczekamy na turkusowy....:-D

Powiem Wam, że jak zobaczyłam GT pierwszy raz to od razu do niego podleciałam ale nie poznałam, że to Tako Jumper. Myślałam, że to inna firma hehe :-) Bardzo mi sie podobają te białe szycia, jakoś tak porządnie wygladał. Zakochałam się w nim ale 300 zł... No zobaczymy, może jeszcze stanieja a może akurat bedzie jakiś niespodziewany przypływ gotówki...

mam pytanie dotyczące wózka x-lander xa, a mianowicie jak tam montuje się spacerówkę??? czy jest to metoda klik jak w przypadku gondoli, czy trzeba ją wpinać na jakieś zatrzaski itp. chodzi mi głownie o to, czy jak będę ją pakować do samochodu, to zrobię to szybko czy muszę ją wielce rozpinać?proszę o pomoc!!!

mam pytanie dotyczące wózka x-lander xa, a mianowicie jak tam montuje się spacerówkę??? czy jest to metoda klik jak w przypadku gondoli, czy trzeba ją wpinać na jakieś zatrzaski itp. chodzi mi głownie o to, czy jak będę ją pakować do samochodu, to zrobię to szybko czy muszę ją wielce rozpinać?proszę o pomoc!!!
My ostatnio składalismy ten model wozka i pod siedziskiem są dwa...jakby to nazwac? Zaczepy... i po bokach na zatrzaski. Ale nie sprawdzalam i nie wiem czy jak sie składa wozek, to moze mozna razem ze spacerowka złozyc bez rozpinania?? Żeby sie od kół nie ubrudził... tak sobie pomyslałam.

reklama
no i tak... pokazałam wczoraj D Tsko Jumper X turkus i Tako Jumper X GT żółty... i sam nie może się zdecydować:-D i jeden i drugi mu się podobają.... :tak:
więc powiedział że poczekamy do początku września jak będzie turkusik to weźmiemy a jak nie:tak: to bierzemy ten GT i też będzie dobrze.... hiiii

Do góry