AZA a masz link na ten GT?? :-) bo ja go nawet jeszcze nie widziałam
Prosze bardzo: Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
AZA a masz link na ten GT?? :-) bo ja go nawet jeszcze nie widziałam
to mówisz że się niczym nie różni
no ja też na tych większych :-)to będziemy mieć te same wózeczki bo ja też na niego czekam ....
tyle że powiedzieli że może będzie.... nie wiadomo...
a na jakich chcesz kółeczkach?? ja biorę na tych trochę większych....
ja też tako jumper x :-)a może Tako Jumper X, albo Mikado Boston HIT! WÓZEK MIKADO BOSTON I CITYCAR +GARTISY OD SS (710195773) - Aukcje internetowe Allegro
na innym wątku ktoś go polecał
na większych ładniejszyno ja też na tych większych :-)
ja też tako jumper x :-)
Fajny ten tako jumper GT ale faktycznie te 300 zł różnicy, to dla mnie sporo :-(
My ostatnio składalismy ten model wozka i pod siedziskiem są dwa...jakby to nazwac? Zaczepy... i po bokach na zatrzaski. Ale nie sprawdzalam i nie wiem czy jak sie składa wozek, to moze mozna razem ze spacerowka złozyc bez rozpinania?? Żeby sie od kół nie ubrudził... tak sobie pomyslałam.mam pytanie dotyczące wózka x-lander xa, a mianowicie jak tam montuje się spacerówkę??? czy jest to metoda klik jak w przypadku gondoli, czy trzeba ją wpinać na jakieś zatrzaski itp. chodzi mi głownie o to, czy jak będę ją pakować do samochodu, to zrobię to szybko czy muszę ją wielce rozpinać?proszę o pomoc!!!