reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

niestety ja nawet nie słyszałam o takim wózku!

A my chyba jednak zdecydujemy się na tako jumper x! czekam teraz tylko na to aż kolor jaki mi się podoba będzie w sklepie!podobno ma być na początku września, ale ja i tak chciałabym go zamówić gdzieś dopiero w październiku, więc pewnie damy zaliczkę, żeby nam nikt wózka z tym kolorem nie sprzątnąl, bo to żadki kolor w jumperach (turkusowy) i wózek będzie czekał sobie na nas w sklepie :-)
to będziemy mieć te same wózeczki bo ja też na niego czekam ....:-D
tyle że powiedzieli że może będzie.... nie wiadomo...
a na jakich chcesz kółeczkach?? ja biorę na tych trochę większych....:tak:

reklama
no i mam pierwszy minus mojego wozka...
moja siostra przyjezdzala na 2 tyg ostatnio i jej pozyczylam wozek zeby nie musiala swojego ciagac.... no i wyszło ;-)
za duza budka jak dla malucha chrześniak siedzial w wozku i prawie dotykał główka budki a nie jest duzy ... no ale damy rade :)

duża starsznie jak wozek na plasko to ok ale jak na siedzaco to musi byc cala złozona i wtedy parasolke trzeba od słonca tak mi sie wydaje
aha już rozumiem....:-) no ale chyba dasz radę co nie??
napewno jakiś sposób znajdziesz na niego;-)
a może Tako Jumper X, albo Mikado Boston HIT! WÓZEK MIKADO BOSTON I CITYCAR +GARTISY OD SS (710195773) - Aukcje internetowe Allegro
na innym wątku ktoś go polecał:)
ja osobiście będę mieć tako jumper X
a z tych 2 pozostałych ten 1 bardziej mi się podoba...
a skoro mówisz że się dobrze wozi... to weź "pożycz" jakiegoś malca od rodziny albo znajomej wsadź do wózzeczka i sprawdź jak się nim jeździ...
na twoim miejscu bym się nie zastanawiała :tak:
ja nawet nie mam możliwości zobaczyć na żywo wózka który mi sie podoba a nie wspomnę o wypróbowaniu go...:-D a i tak biorę ten który uważam za idealny dla mnie i mojej dzidzi...

Ja też na 100% Tako Jumper X... no chyba, że stanieje Tako Jumper GT bo ma o wiele lepsze wykonanie. Dzwoniłam do producenta i pytałam się czym oba się różnią bo GT jest o 300 zł droższy. Otrzymałam odpowiedź, że technicznie niczym tylko jest użyty niby lepszy materiał i jest zrobiony w sportowym stylu. Widziałam go na żywo i duuuuzo bardziej podobał mi się niz X ale nie wiem czy za wygląd warto 300 zł dopłacać...

reklama
Ja też na 100% Tako Jumper X... no chyba, że stanieje Tako Jumper GT bo ma o wiele lepsze wykonanie. Dzwoniłam do producenta i pytałam się czym oba się różnią bo GT jest o 300 zł droższy. Otrzymałam odpowiedź, że technicznie niczym tylko jest użyty niby lepszy materiał i jest zrobiony w sportowym stylu. Widziałam go na żywo i duuuuzo bardziej podobał mi się niz X ale nie wiem czy za wygląd warto 300 zł dopłacać...
AZA a masz link na ten GT?? :-) bo ja go nawet jeszcze nie widziałam

Do góry