reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

niestety ja nawet nie słyszałam o takim wózku!

A my chyba jednak zdecydujemy się na tako jumper x! czekam teraz tylko na to aż kolor jaki mi się podoba będzie w sklepie!podobno ma być na początku września, ale ja i tak chciałabym go zamówić gdzieś dopiero w październiku, więc pewnie damy zaliczkę, żeby nam nikt wózka z tym kolorem nie sprzątnąl, bo to żadki kolor w jumperach (turkusowy) i wózek będzie czekał sobie na nas w sklepie :-)
to będziemy mieć te same wózeczki bo ja też na niego czekam ....:-D
tyle że powiedzieli że może będzie.... nie wiadomo...
a na jakich chcesz kółeczkach?? ja biorę na tych trochę większych....:tak:

reklama
no i mam pierwszy minus mojego wozka...
moja siostra przyjezdzala na 2 tyg ostatnio i jej pozyczylam wozek zeby nie musiala swojego ciagac.... no i wyszło ;-)
za duza budka jak dla malucha chrześniak siedzial w wozku i prawie dotykał główka budki a nie jest duzy ... no ale damy rade :)

duża starsznie jak wozek na plasko to ok ale jak na siedzaco to musi byc cala złozona i wtedy parasolke trzeba od słonca tak mi sie wydaje
aha już rozumiem....:-) no ale chyba dasz radę co nie??
napewno jakiś sposób znajdziesz na niego;-)
a może Tako Jumper X, albo Mikado Boston HIT! WÓZEK MIKADO BOSTON I CITYCAR +GARTISY OD SS (710195773) - Aukcje internetowe Allegro
na innym wątku ktoś go polecał:)
ja osobiście będę mieć tako jumper X
a z tych 2 pozostałych ten 1 bardziej mi się podoba...
a skoro mówisz że się dobrze wozi... to weź "pożycz" jakiegoś malca od rodziny albo znajomej wsadź do wózzeczka i sprawdź jak się nim jeździ...
na twoim miejscu bym się nie zastanawiała :tak:
ja nawet nie mam możliwości zobaczyć na żywo wózka który mi sie podoba a nie wspomnę o wypróbowaniu go...:-D a i tak biorę ten który uważam za idealny dla mnie i mojej dzidzi...

Ja też na 100% Tako Jumper X... no chyba, że stanieje Tako Jumper GT bo ma o wiele lepsze wykonanie. Dzwoniłam do producenta i pytałam się czym oba się różnią bo GT jest o 300 zł droższy. Otrzymałam odpowiedź, że technicznie niczym tylko jest użyty niby lepszy materiał i jest zrobiony w sportowym stylu. Widziałam go na żywo i duuuuzo bardziej podobał mi się niz X ale nie wiem czy za wygląd warto 300 zł dopłacać...

reklama
Ja też na 100% Tako Jumper X... no chyba, że stanieje Tako Jumper GT bo ma o wiele lepsze wykonanie. Dzwoniłam do producenta i pytałam się czym oba się różnią bo GT jest o 300 zł droższy. Otrzymałam odpowiedź, że technicznie niczym tylko jest użyty niby lepszy materiał i jest zrobiony w sportowym stylu. Widziałam go na żywo i duuuuzo bardziej podobał mi się niz X ale nie wiem czy za wygląd warto 300 zł dopłacać...
AZA a masz link na ten GT?? :-) bo ja go nawet jeszcze nie widziałam

Do góry