reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ania juz 8?? Niezle, a ja mam dopiero 3 wozek dla Kuby i pewnie juz ostatni ( a wydawalo mi sie, ze az 3 wozek:-D) :zawstydzona/y:
Na spacerki czesto biore wozek, Kuba w nim siedzi grzecznie:tak:
oczywiscie po parkach, placach goni na nozkach. A jak idziemy niedaleko domku to bez wozka ;)
kurde chetnie pozbylabym sie moich dwoch poprzednich wozkow ale nie ma chetnych:(
hmm, moze dlatego ze tylko raz je wystawilam...
graco to za darmo nawet chce oddac ;)

Aniula fajny wózio ale wciąż nie mogę się przekonać do trzykołowców. Kiedyś widziałam jak jedna mamusia takim za mocno skręciła i dzidzia o mało nie wypadła a innym razem dzidzi aby wypadła przy podjeździe na krawężnik. Jednak sama nigdy takiego nie używałam wiec czekam na Twoją opinię :)))

polaa a jakie masz te wózki?
Ja szukam lekkiej parasolki, zęby na ramię można było zarzucić.

Ja wózki mam 4 tzn 3 w sumie, bo jeden wywaliłam ale za to jedne podwójny ;)

kilolku ja mam
3w1 AKJAX TORENT+FOTEL 5GRATISÓ AUKCJA PRODUCENTA (1706354387) - Aukcje internetowe Allegro
bylam z Niego bardzo zadowolona jak go uzywalam jako gleboki bo jak spacerowke juz mnie dlatego wtedy na szybko kupilam Graco
Graco Quattro Tour Deluxe Travel System (Mode Gris): Amazon.co.uk: Baby
i tez go lubilam bardzo:tak: byl duzy ale bardzo fajnie sie prowadzil ;)

no ale chcialam jakis inny, nowszy:-D wiec kupilismy Ore, ktora nam sluzy do teraz ;)
http://cgi.ebay.co.uk/NEW-MAMAS-PAP...ushchairs_GL&hash=item2a0e655099#ht_751wt_698

i kiedys moze jeszcze sie kupi jakas parasolke :)

Ostatnia edycja:
Ania zainteresuj się, może mogłabyś zostać gdzieś testerką wózków i miałabyś je za darmo :)))
jakbym mieszkała w Polsce to pewnie bym się nad tym nie zastanawiała :tak: tylko poszukała sposobu jak zostać takim testerem ;-)
Aniula fajny wózio ale wciąż nie mogę się przekonać do trzykołowców. Kiedyś widziałam jak jedna mamusia takim za mocno skręciła i dzidzia o mało nie wypadła a innym razem dzidzi aby wypadła przy podjeździe na krawężnik. Jednak sama nigdy takiego nie używałam wiec czekam na Twoją opinię :)))
mam już jednego trójkołowca Quinny i lubię nim jeździć :tak: tylko to jest ciężki wózek na pompowanych kołach ,no i ma jedną wadę zepsutą blokade przedniego koła ,jeśli Dawid to naprawi to dokupię tylko gondolkę a jeśli nie to w nim w zimie nie wyjade bo ciężko się manewruje po śniegu jak się koło kręci w koło :-D:-D:-D
Ania juz 8?? Niezle, a ja mam dopiero 3 wozek dla Kuby i pewnie juz ostatni ( a wydawalo mi sie, ze az 3 wozek:-D) :zawstydzona/y:
Na spacerki czesto biore wozek, Kuba w nim siedzi grzecznie:tak:
oczywiscie po parkach, placach goni na nozkach. A jak idziemy niedaleko domku to bez wozka ;)
kurde chetnie pozbylabym sie moich dwoch poprzednich wozkow ale nie ma chetnych:(
hmm, moze dlatego ze tylko raz je wystawilam...
graco to za darmo nawet chce oddac ;)
Pola no na stanie obecnie mam 2 i na 3 czekam (ale to już w PL) ,udało mi się jak do tej pory sprzedać wszystkie które wystawiłam , szkoda że mieszkam daleko bo pewnie bym ci znalazła kupca na któryś z wózków :tak:;-)

reklama
Do góry