reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
tutaj laska porówunje:
Maclaren XLR vs Cybex Callisto -moje porównanie :) - Wózki dziecięce - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
plus dla callisto :)

ja się jeszcze rozejrze i porównam sama.
az nie chce mi się wierzyc ze tyle waży cybex
dopiero teraz przeczytalam ze moja teutonia cosmo wazy 13 kg ale jest dla mnie taka zwinna taka lekka ze tez nie chce mi sie wierzyc ze to taka kopara :)
Ula jak wózek ma dobre zawieszenie i kółka to się wagi nie czuje w prowadzeniu a jedynie przy noszeniu go np po schodach ;)
mój pierwszy wózio ważył chyba 15 kg a po drodze płynął ,wogóle się nie czuło ciężaru :))
no i teraz poluje znowu na wózek wielofunkcyjny :)) ,mój się ze mnie śmieje że jestem w swoim żywiole :)

Mi dzis przyszedł wózio, już był wypróbowany i jestem z niego zadowolona. Kupiłam używke za 200 zł bo nowy to 450 zł więc szkoda mi było...

A jaki kupiłaś? Bo też szukam, napaliłam się na maclarena...ech... na allegro są nawet ładne ale nie potrafię licytować :D tzn wiem co i jak ale nie mam do tego smykałki i zawsze przegapię.

reklama
Ja kupiłam taki: WÓZEK METRO ESPIRO! HIT! FOLIA ! 2011 (1625622144) - Aukcje internetowe Allegro tylko, że uzywka za 200 zł i opcja była kup teraz. Później wrzuce fote z . Dziunka jak dla mnie Maclaren przereklamowany. Mi się marzył Cybex Callisto ale za drogi. Drugim moim wymarzonym był bardzo podobny do Maclarena choć jak dla mnie o wiele ładniejszy i ma super opinie, o taki: MAMAS&PAPAS - TOUR spacerówka różne kolory (1619242530) - Aukcje internetowe Allegro Ten z fioletem mi sie bardzo podoba.

Do góry