reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Świetny! I 6kg! Ja potrzebuję coś do noszenia właśnie i ten póki co wygrywa:tak:

Kurcze tak się cieszyłam na lato że tu chusta i sprawię sobie jeszcze mt ale niestety moje ciało odmawia mi noszenia Asi :-( że też taki z niej pulpecior...

reklama
Hehe... nie bój się, nasze stworki wkrótce Twoją dogonią...

Co do tego wózia to jakbyś była zainteresowana to tu masz sklepu w Twoim rejonie, które niby powinny mieć te wózki. Mówie niby bo u mnie we Wrocku w wymienionych sklepach nie było jednak możesz podzwonić a nóż będą to zawsze sobie oblukasz na żywo...

Też bym chciała taką niespodziankę :-)

Aza ale Asia to wcale nie największa na forum, są cięższe łobuzy, a przede wszytskim chyba wszystkie wyższe :D

dziunka też sobie zrobisz taką niespodzianke tylko za jakiś czas ;)

mnie to właśnie zawsze śmieszy że piszą że wózek dla dziecka od 0-3 lat i wadze 0-15kg , dobrze że w rzeczywistości wytrzymują większe obciążenie

No własnie nie wiem czy nie poczekamy jeszcze dłuzej niż planowaliśmy, bo teraz kolejna bratowa w rodzinie w ciąży (ma córkę półroczną i każdy przerażony, tym bardziej ze z tą jedną sobie nie radzą i wszytskim wciskają jak rzecz, a do tego karmią normalnie obiadami dla dorosłych:szok:), a jeszcze inna bezskutecznie się stara od kilku lat więc najpierw im wsyztskim miejsca ustąpię a jak się wydzieciują to wtedy ja:-D

Cod o Maclarenów too tak naprawde odczuwalna mała waga jak dla mnie jest tylko w Volo bo waży 4kg jednak oparcie sie nie opuszcza. Nastepne modele Triumph, Quest itp. jak patrzyłam maja wage koło 7kg i szczerze 7 czy 8 to tak abrzdo nie czuć a jak jest mała różnica to po co przepłacać hehe... Wiem, że Maclareny mają dobre opinie ale te ceny czasem dobijają...

nie zgodze sie, na zywo probowalam maclarena i callisto - mega roznica wagowa

reklama
ALe dziś klapę dałam :D idę do sklepu z wózkami i mówię, ze nie pamiętam modelu ale chciałam kupic espiro co waży 6 kg. A Ci do mnie ze takowe nie istnieją :D o mały włos afery nie zrobiłam, ten mi w katalogu pokazuje, że faktycznie, że ponoć w necie ściemniają z wagą, a potem w domu zajarzyłam ze o EASY GO SENSO miałam się pytać a nie espiro:szok: ale ze mnie blondyna:-D

Do góry