reklama
C
Cleo1981
Gość
ja dopiero teraz w Wawie moge na maxa wypróbować Bertoni.
Mały na szczęście przyzwyczaił się do siedzenia ale spać nie chce na spacerze chyba ze na siedząco...co wyglada okropnie.każda próba odchylenia oparcia kończy się obudzeniam i płaczem.
nie prowadzi się tak lekko jak na pompowanych ale daję radę.krawęzniki to niestety zmora.jest na o rada,oprzeć wózek na nodze i hop wskakuje hehe.zaleta jest super za to kosz na graty zakupy i wszystkie inne pierdoły.
jakbym mogła wystawić ocene to 4 spokojnie :-)
Mały na szczęście przyzwyczaił się do siedzenia ale spać nie chce na spacerze chyba ze na siedząco...co wyglada okropnie.każda próba odchylenia oparcia kończy się obudzeniam i płaczem.
nie prowadzi się tak lekko jak na pompowanych ale daję radę.krawęzniki to niestety zmora.jest na o rada,oprzeć wózek na nodze i hop wskakuje hehe.zaleta jest super za to kosz na graty zakupy i wszystkie inne pierdoły.
jakbym mogła wystawić ocene to 4 spokojnie :-)
Ja mam podobny do Bertoni - Baby Design Walky i w sumie też zadowolona jestem ale jak młoda śpi to wystają jej nóżki i mnie to wkurza;-) no i mimo że lżejszy od mojego wózka o 5kg to i tak wydaje się mega ciężki.
I zapadła decyzja, ten sprzedam i kupię nowy, jeszcze lżejszy. i typową parasolkę żebym mogła wnosić na górę.
Ale jaki to jeszcze nie mam pojęcia.
I zapadła decyzja, ten sprzedam i kupię nowy, jeszcze lżejszy. i typową parasolkę żebym mogła wnosić na górę.
Ale jaki to jeszcze nie mam pojęcia.
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Ja jeszcze się nie rozglądałam za spacerówkami, powiem szczerze ze zadna mnie nie zachwyciła ale będąc w Swiecie Dziecka w markach ujął moje serce Cybex (Topaz, Calista? onyx). Naprawdę ładnie wygląda, przymierzała go kobieta dla synka i to co mi się sposobało to ruchowa budka w górę i w dół (mozna dostosowac do długosci dziecka, oraz razem z pasami poduszeczka pod głowkę) Bardzo sposobał mi się brązowy oraz turkusowy. Maclareny kompletnie mi się nie podobaja a myslalam ze na jego się skuszę. W swoim czasie z Olinkiem podjadę i wykonam jazdę probną.
Ja jeszcze się nie rozglądałam za spacerówkami, powiem szczerze ze zadna mnie nie zachwyciła ale będąc w Swiecie Dziecka w markach ujął moje serce Cybex (Topaz, Calista? onyx). Naprawdę ładnie wygląda, przymierzała go kobieta dla synka i to co mi się sposobało to ruchowa budka w górę i w dół (mozna dostosowac do długosci dziecka, oraz razem z pasami poduszeczka pod głowkę) Bardzo sposobał mi się brązowy oraz turkusowy. Maclareny kompletnie mi się nie podobaja a myslalam ze na jego się skuszę. W swoim czasie z Olinkiem podjadę i wykonam jazdę probną.
ula mnie tez sie podobal callisto, ale malzon wybil mi go z glowy bo tak naprawde zalezalo nam na lekkiej parasolce a cybex podobnej wadze co x-lander moj:/wiec stanelo na maclarenie quest i jest super lekki i wytrzymaly nie jeden las zaliczylismy
U mnie niestety też cybex odpada na starcie ze względu na wagę.
Kira a ile waży Wasz maclaren?
Już wiem, 5kg ale 890zł a używanych jak na lekarstwo
wlasnie ok 5 kg kupilismy uzywany, babka wioske od nas mieszka, 450zl
reklama
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
A ile wazy calisto? dobrze zerknęlam 9 kg? Kurczę zupełnie tego nie czułam jak go prowadziłam. Dzięki Kira
To rozglądam się dalej
oj znalazłam super kolorek dla nas
http://allegro.pl/tanio-wozek-maclaren-quest-coffee-sky-blue-i1610944983.html
To rozglądam się dalej
oj znalazłam super kolorek dla nas
http://allegro.pl/tanio-wozek-maclaren-quest-coffee-sky-blue-i1610944983.html
Ostatnia edycja:
Podziel się: