reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ula prosze zdjeciaa:p

mam do tego folie mocowana na zamek i obrycie na nozki tez na zamek:-)

Gosia fajny :-)
ta buda jest w peg perego rewelacyjna
ja się jeszcze nie zdecydowałam na nic licytowałam ostatnio PP SI ale poszło za 810 a nowy 940 to aż taka szalona nie jestem wolałabym dopłacić i mieć nowy...

Gosia super :) Gratuluje zakupu ;) ,nic się nie chwaliłaś że masz coś na oku
a to mój z Kubą na szybkim spacerze

Ania super wózek :-)

Gosiu fajny wózio...
Aniu jesteś zadowolona z wózeczka?
Ja dziś próbowałam espiro metro a wczoraj x-landera x-go i oba fajnie się prowadzą. Nie mogę sie zdecydować hehe...
Asia udało mi się nim wyjechać dopiero 2 razy bo u mnie pełno śniegu ale jeździło mi się nim całkiem dobrze , jest zwrotny ,lekki i nie zajmuje dużo miejsca ,łatwo się podbija pod krawężnik i można dokupić do niego pokrowiec do przewożenia :) ,szkoda że nie ma okrycia na nóżki i barierki ale Kuba i tak zawsze zapięty bo mi jak tylko się zatrzymam wychodzi z wózka :D

No ja wczoraj próbowałam Chicco Lite Way co ma AniaSm i nawet mojemu mężowi się spodobał. Jedynym minusem jest brak okrycia na nóżki i chyba ciut za płytkie siedzisko ale prowadzi się fajnie. Jeszcze pokaże mojenu mężowi x-landera x-go i espiro metro. Myśle, że po nastepnej wypłacie wreszcie się zdecydujemy :)))

Ostatnia edycja:
reklama
kurde ratujcie mnie :-/
już miałam zamawiać wózek Bertoni ale popatrzyłam na opinie w necie i najbardziej mnie niepokoi że wysokie osoby narzekają.Mam 171 to chyba zalioczam się do wysokich co :-/kurde już nie wiem a chcę do 300 zł max.

Do góry