reklama
AniaSm
Fanka BB :)
myślę że to zależy od wózkaja sie nie zgodze ze 3 kolowce sa wywrotne...
myślę że to zależy od wózka
ja mialam dwa 3 kolowce i zaden nie byl wywrotny...ale pewnie masz racje zalezy od wozka..
AniaSm
Fanka BB :)
mój wózio nareszcie przybył , na razie testujemy go po domowym parkiecie bo na polku jeszcze trochę śniegu leży więc ciężko by było ale jest super , póki co jestem zadowolona z zakupu , no i najważniejsze jak nim jeżdże to wydaje mi się taki stabilny w przeciwieństwie do bebe confort w którym miałam wrażenie że zaraz się złoży
później cyknę jakieś fotki to wrzucę
później cyknę jakieś fotki to wrzucę
Aniu czekamy na foty))
Kobitki a wiecie coś może na temat takiego wózia: ABC Design Takeoff - Tosia.pl Troszku poczytałam ale mało jest opinii...
Kobitki a wiecie coś może na temat takiego wózia: ABC Design Takeoff - Tosia.pl Troszku poczytałam ale mało jest opinii...
A
aga4444
Gość
Zobacz załącznik 336518 Zobacz załącznik 336517
Aga wklejam zdjecia po rozłozeniu siedziszka. Mam nadzieje , ze o to Ci chodziło
dziękuje ślicznie bo widzę że znikła opcja dziękowania :-)
no dobra. wynalazlam wózek dla małego, tylko się nie mogę zdecydowac pomiędzy czterema modelami. jeden ma fajna opcję - rączki z przodu lub z tylu no i można dokupic gondolę. drugi - ma większy kosz na zakupy i ładniejszy kształt. jest tez trzeci model z regulowaną rączką. i czwarty który mi sie po prostu podoba. pomóżcie !!
BNIB HAUCK MALIBU PUSHCHAIR IN LOLLI LIME FROM BIRTH on eBay (end time 20-Mar-11 15:56:11 GMT)
NEW HAUCK i'COO PEAK 8 PRAM STYLE PUSHCHAIR STROLLER on eBay (end time 18-Mar-11 19:38:30 GMT)
Hauck Infinity Travel System Stroller With Raincover. on eBay (end time 21-Mar-11 11:14:41 GMT)
NEW 2011 HAUCK CITI 3 WHEEL JOGGER IN PLUM PUSHCHAIR on eBay (end time 16-Apr-11 12:17:25 BST)
Andari zdecydowanie pierwszy :-)
gieoska jeszcze nie przyszedł ten wózek , ale jak już będe go mieć to ci powiem co o nim myslę
anadri ja bym brała ten pierwszy bo mi się podoba , drugi ma przekładaną rączkę ale w moim wielofunkcyjnym miałam i powiem ci że do bani się jeździ po zmianie bo sie zmienia środek ciężkości wózka i źle się prowadzi ,no chyba że ten ma inaczej ale to warto sprawdzić , ten trzeci ma o ile dobrze widze kubełkowe siedzisko i fajnie wygląda więc też bym się nad nim zastanowiła , a ten ostatni mi się średnio podoba ale to pewnie dlatego że teraz mam trzykołowca i w dużym śniegu źle mi się nim jeździ
Ania dawaj foty :-):-)
ja sie nie zgodze ze 3 kolowce sa wywrotne...
ja Gosia myślę że typowe spaceróweczki 3kołowe będa na 100% wywrotne
Aniu czekamy na foty))
ja lubie kosmiczne wózki ale ten do mnie nie przemawia :-)
reklama
Podziel się: