reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
anadri mi tez najbardziej sie podoba ten pierwszy wozeczek;)
hhm, moze dlatego ze tak jakby troszke przypominal moja ore, zwlaszcza budka;)

mój wózio nareszcie przybył :D , na razie testujemy go po domowym parkiecie bo na polku jeszcze trochę śniegu leży więc ciężko by było ale jest super , póki co jestem zadowolona z zakupu , no i najważniejsze jak nim jeżdże to wydaje mi się taki stabilny w przeciwieństwie do bebe confort w którym miałam wrażenie że zaraz się złoży
później cyknę jakieś fotki to wrzucę :)

Wiesz co, fajny bo się składa do małych rozmiarów. Na wyjazdy idealny... Używki są po 200,300 zł choć tą wage mają dość dużą

Zobacz załącznik 336518 Zobacz załącznik 336517
Aga wklejam zdjecia po rozłozeniu siedziszka. Mam nadzieje , ze o to Ci chodziło:tak:

dziękuje ślicznie bo widzę że znikła opcja dziękowania :-)

no dobra. wynalazlam wózek dla małego, tylko się nie mogę zdecydowac pomiędzy czterema modelami. jeden ma fajna opcję - rączki z przodu lub z tylu no i można dokupic gondolę. drugi - ma większy kosz na zakupy i ładniejszy kształt. jest tez trzeci model z regulowaną rączką. i czwarty który mi sie po prostu podoba. pomóżcie !!

BNIB HAUCK MALIBU PUSHCHAIR IN LOLLI LIME FROM BIRTH on eBay (end time 20-Mar-11 15:56:11 GMT)
NEW HAUCK i'COO PEAK 8 PRAM STYLE PUSHCHAIR STROLLER on eBay (end time 18-Mar-11 19:38:30 GMT)
Hauck Infinity Travel System Stroller With Raincover. on eBay (end time 21-Mar-11 11:14:41 GMT)
NEW 2011 HAUCK CITI 3 WHEEL JOGGER IN PLUM PUSHCHAIR on eBay (end time 16-Apr-11 12:17:25 BST)

Andari zdecydowanie pierwszy :-)

gieoska jeszcze nie przyszedł ten wózek , ale jak już będe go mieć to ci powiem co o nim myslę

anadri ja bym brała ten pierwszy bo mi się podoba , drugi ma przekładaną rączkę ale w moim wielofunkcyjnym miałam i powiem ci że do bani się jeździ po zmianie bo sie zmienia środek ciężkości wózka i źle się prowadzi ,no chyba że ten ma inaczej ale to warto sprawdzić , ten trzeci ma o ile dobrze widze kubełkowe siedzisko i fajnie wygląda więc też bym się nad nim zastanowiła ;) , a ten ostatni mi się średnio podoba ale to pewnie dlatego że teraz mam trzykołowca i w dużym śniegu źle mi się nim jeździ

Ania dawaj foty :-):-)

ja sie nie zgodze ze 3 kolowce sa wywrotne...

ja Gosia myślę że typowe spaceróweczki 3kołowe będa na 100% wywrotne

Aniu czekamy na foty:)))
Kobitki a wiecie coś może na temat takiego wózia: ABC Design Takeoff - Tosia.pl Troszku poczytałam ale mało jest opinii...

ja lubie kosmiczne wózki ale ten do mnie nie przemawia :-)

reklama
Do góry