reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Hejka.:tak::-D:-)

Dziewczyny to mam kupić ten wózek spacerowy coneco albatros czy nie? Jak tak to jutro go zamawiam :-):cool:

Właśnie.... ja mam 158 cm :( A nie wiesz moze ile twój wózek ma cm tzn hmm jak jest napisane wielkośc wózka po rozłozeniu to znaczy ile cm ma rączka wysokości. Ten ma chyba 108cm

Ja mam 158 cm wzrostu mój coneco saturn tak samo jak pewnie wiekszosc wózków coneco ma z rączką 108 cm wysikości i jest dla mnie OK. Trzymam sobie ręce pod kątem 95 stopni i super mi sie jeździ. Nie jest za wysoki.
wyjątkowa a to czy masz go kupić czy nie to Twoja decyzja. Co do wózka to jest podobny do mojego wymiarami wiec spokojnie daje rade, dziecko nie jest ściśnięte. Ogólnie tez b. ładny. Mój wózek jest tylko troche bardziej zabudowany ale ja po wczorajszym spacerze daje mu za to plus. Okazuje sie ze Marcel lubi leżeć i opierać główke na jednym z boków wózka i wtedy nawet jak przyśnie to mu się nie ześlizgnie.

Wiem,że moja decyzja ale chciałabym żebyście coś doradziły- miałam kupić ten co Cleo i Kasia ale zrezygnowałam i nastawiłam się na ten albatros i tak chyba pozostanie. Pytałam się dziewczyn na polecam-odradzam to jedna mi napisała,że coneco to firma idąca na ilość a nie na jakość:szok:

reklama
nie zauważyłam aby wózek był licho wykonany czego nie moge powiedzieć o innych. No tak najlepiej polecać maclareny i inne cuda po tysiąc zł. Jak na swoją cene coneco ma spoko wózki

Do góry