reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Mój x-lander XQ waży 12 kg i był to jedyny wózek w sklepie, którym najłatwiej mi się manewrowało nawet jedną ręką :)))
To prawda, da się prowadzić jedna ręką - nawet jak się zablokuje kółka przednie.

Co do Maclarena to mi też się nie podobają jednak są bardzo wytrzymałe i wygodne w prowadzeniu...
są wytrzymałe - ostatnio widzialam jak jedno dziecko jechało w wózku, a drugie stało na tych blaszkach które się składa z tyłu :)
Ja bym kupiła tego mclarena questa na 100% bo solidny jest i ma fajny pokrowiec na nogi i dość dużą budę, tylko przewidywałam mniejszy budżet na ten wózek - 300-400 zł. A quest kosztuje chyba 700zł.

reklama
ja u teściów mogłam zostawiać wózek na dole na klatce ale...cholera jasna włażą koty i sikają.cała tapicerka do prania poszła.
na 4 piętro ledwo wniosłam 15 kg wózek...dziś na raty bo mało się nie posrałam z wysiłku.za tydzień Bertoni :-)

014.jpg 013.jpg
Aga wklejam zdjecia po rozłozeniu siedziszka. Mam nadzieje , ze o to Ci chodziło:tak:

Ania - śliczny wozeczek
Dziunka - pewnie taki widziałas Wielki zestaw. Zadbany STOKKE oliwkowy. Dużo zdjęć (1492533131) - Aukcje internetowe Allegro - tez sie ostatnio zaiteresowałam, zwłaszcza jak pozniej cene zobaczyłam, moze wydałabym 3000 na wozek gdybym po pierwsze tyle miała, po drugie jakby był zdalnie sterowany, albo chociaz jakis silniczek wmontowany, coby łatwiej pod gorki pchać:-D

Nie, nie, nie, ten to też w Sopocie widziałam, ale to nie to, kierownica podobna, ale cały stelaż zupełnie inny:tak:Przeszukałam nawetr e-baya i nic!

Ostatnia edycja:
Ania - śliczny wozeczek
Dziunka - pewnie taki widziałas Wielki zestaw. Zadbany STOKKE oliwkowy. Dużo zdjęć (1492533131) - Aukcje internetowe Allegro - tez sie ostatnio zaiteresowałam, zwłaszcza jak pozniej cene zobaczyłam, moze wydałabym 3000 na wozek gdybym po pierwsze tyle miała, po drugie jakby był zdalnie sterowany, albo chociaz jakis silniczek wmontowany, coby łatwiej pod gorki pchać:-D

u mnie na ebayu uzywane chodzą od 300 do 450 funtów - czyli jakies 1380 - 2070 zł. strasznie mi się ten wózek podoba i chyba zacznę na niego zbierac, bo jak sie uda to mozliwe, że będę potrzebowała na przyszły rok gondolkę :p

Dziewczyny, tak patrzę na te wózeczki i zastanawiam się - jak one wam się prowadzą po płytkach chodnikowych ?
Ja jeszcze żadnej parasolki nie testowałam, ale jak wspomnę wstrząsy którym ulega x-lander na moim osiedlu to aż się boję ze w parasolce Alicja będzie się strasznie telepać i że te kółeczka tego nie przeżyją...

reklama
agrafka co Ty masz za osiedle ? :) mój XA płynął dosłownie po chodniku i nie było problemu z podjezdzaniem pod kraweznik
Teraz w tym nowym X GO faktycznie inaczej sie jedzie. Ale kółeczka dają rade

Do góry