reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Ja byłam z mojego XA bardzo zadowolona. Super sie prowadziło , do lasu , na plaze , zima sie swietnie sprawdził. Spokojnie wkladałąm mu poduszeczke pod plecy nawet jak był zapiety pasami i siedział niemal w pionie :) takze ja polecam mimo wagi , ale cos za cos

martolinka, jak ci się udało włożyć pod plecy poduszkę i zapiać pasy ?
może ja coś nie tak robię :/

Ja jestem z mojego x-landera przeogromnie zadowolona. W życiu go nie zmienie na inny. Spacerówke parasolke chciałabym kupić tylko na wyjazdy a tak to na pewno się nie przesiąde ;)))

widać dziewczyny, że ja po prostu nie trafiłam w "swój" wózek. Bogu dzięki koniec zimy, bo jak jeszcze do wózka miałam włożony śpiwork, który ciągnął pasy w dół to mnie szlag trafiał za każdym razem :).
Teraz tylko jakiś patent na to siedzenie bardziej pionowo muszę opracować. Mieliśmy już sposoby z paskami, ale to skomplikowane i jak dziecko zaśnie to trzeba się oszarpać żeby te paski odczepić i przyczepić normalnie. Alicji to nie przeszkadza bardzo, ale ja się wkurzam jak widzę że ona prawie leży i kurtka jej na twarz wjeżdża.

Ja mam Teutonię i mimo ze wygląd jakos mi nie pasi, funkcjonalnosc jest super. Sprawuje się super - ja ciągle narzekająca na wszystko mogę smiało stwierdzic i polecic. Dlatego narazie nie zmieniam wózka, ten mi w zupełnosci wystarcza.

Dziewczyny a ile Wasze X-Landery ważą?

Dla nastepnej dzidzi skuszę sie na Mutsiaka, chociaż kiedy prowadzilam kolezanki jakos bardziej poręczny był dla mnie mój, no chyba ze przyzwyczajenie zrobiło swoje.

Ale co raz wchodze na ten wątek i sprawdzam ktory wózek dominuje :) Wszyscy polecają Mclareny ale mi się one bardzo niepodobają :(

Wozek nawet fajny, tylko sie zastanawiałam (tez szłam specjalnie za małzenstwem z dzieckiem w owym wozku) co on ma takiego ze kosztuje ponad 4000 nowy, dzisiaj widzałam pania ktora pchała ten wozek jedna reką, ale pod burtnik juz ciezko jej było podjechać. Ale wozeczek ogolnie bardzo ładny, napewno oryginalny:tak:

Agrafka sciagam maksymalnie te pasy , wydłuzam jak sie tylko da i wtedy spokojnie poduszeczka wchodzi :)

Ten wóżek Stooke to w Sopocie czesto widuje. Ja jestem za klasyka i ten wozek do mnie nie przemawia .

reklama
Dziewczyny a ile Wasze X-Landery ważą?

Ale co raz wchodze na ten wątek i sprawdzam ktory wózek dominuje :) Wszyscy polecają Mclareny ale mi się one bardzo niepodobają :(

Mój x-lander XQ waży 12 kg i był to jedyny wózek w sklepie, którym najłatwiej mi się manewrowało nawet jedną ręką :)))
Co do Maclarena to mi też się nie podobają jednak są bardzo wytrzymałe i wygodne w prowadzeniu...

Do góry