reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
laseczki ja tez myśle o cybexie , ALE on jest do około 15 kg a Antek ma juz 13:/

martolinka
tez o tym myslalam, ale z tego co pamietam to x-lander ktory mam tez chyba do 15kg, wiec pewnie nie ma co sie przejmowac, a dzieciaki teraz nie beda mega przybierac na wadze bo biegaja, czy to nie jest tak ze wszystkie wozki sa do 15kg?

też myślę o zmianie wózków. mamy tego naszego tako jumper x, którego bardzo lubię, ale na wyjazdy to on się w ogóle nie nadaje, bo zajmuje cały bagażnik i jest ciężki, więc kupiłam taką zwykłą spacerówkę-parasolkę firmy corrado. planuję oba wózki wystawić na allegro i kupic coś innego! myślę o mclarenie :) generalnie Martynka najprawdopodobniej będzie jedynaczką :( więc chciałabym jeszcze jakiś wózek przetestować, mimo, że ona woli chodzić niż jeździć ;)

dziewczyny a mi na lotnisku uszkodzili palak od wozka;( ale bylam zla ale Moj juz cos zaradzil i to pekniecie jakos skleil czy cos wazne ze jest ok:) a tak sie cieszylam, ze
udalo mi sie kupic wozek przed wylotem do Polski, ale juz nie marudze;) sprawuje sie idealnie, jestem bardzo zadowolona;)

Wiekszosc wozków jest niestety do 15 kg. Maclareny tez;/
Kiragold wiesz na pewno wolniej przybieraja teraz , ale boje sie , ze wydam nie oszukujmy sie kupe kasy i okaze sie , ze pojezdzi nim mało. Z drugiej strony przyjdzie w koncu czas ze zacznie chodzic na długie dystanse :)

Martolinka - a i może zasmakować w chodzeniu jak również możecie wykorzystywać na wiosnę-jesień rowerki 3-kołowe bądź inne odpychacze ;-)

Antek dostał rowerek na roczek i myls e, ze sie przyda , poza tym chce zainwestowac w nosidło MT. NIstety nie jestem w stanie opanowac wiazaania chusty na plecach a nosic z przodu takiego baka nie na długie

reklama
Do góry