reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ilona ja widzialam to graco w sklepie i nawet fajnie sie prezentowal przez ta tacke..jest lekki i tani...a co to ma byc wozek dla Ciebie??z buzzem cos nie tak??

Aga co do mojej sprzedazy to nic nie stracilam hehe:-)nawet troszke zrobilam hehe:-)

Z Buzzem hmm mam okazje go sprzedac wiec ja wykorzystam. Mam nadzieje ze kupujacy sie nie rozmysli. Moim zdaniem te wózki sa mocno przereklamowane :angry: Spacerówka jak dla mnie jest duzo za ciezka. Poza tym ze ładnie wygladaja i prezentuja sie po prostu bosko nic mnie nie urzekło. Niestety czlowiek uczy sie na wlasnych błedach.

reklama
Z Buzzem hmm mam okazje go sprzedac wiec ja wykorzystam. Mam nadzieje ze kupujacy sie nie rozmysli. Moim zdaniem te wózki sa mocno przereklamowane :angry: Spacerówka jak dla mnie jest duzo za ciezka. Poza tym ze ładnie wygladaja i prezentuja sie po prostu bosko nic mnie nie urzekło. Niestety czlowiek uczy sie na wlasnych błedach.

niestety musze przyznac Ci racje oprocz wygladu nie ma zadnych zalet..fakt spacerowka jest strasznie ciezka...teraz mam quinny speedi ktory ma 3kola pompowane i jest duzo lzejszy od buzza.. ale i tak nadal mi sie podoba hehe:_)
daj znac czy udalo Ci sie sprzedac:_)

Dziewczyny czy któraś z was ma taka spacerówke Wózek BABY DESIGN WALKER +FOLIA+OKRYCIE+KURIER (1145413326) - Aukcje internetowe Allegro , lub GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE + Solo 6M85 ELRE (1150425698) - Aukcje internetowe Allegro lub moze polecic jakas lekka, z tacka i plastikowym podnóżkiem oraz normalna raczka tzn bez regulacji wysokosci i rogów oraz na 4 kołach do 500zl nowa.

Tez rozglądam sie za jakąś fajna spacerówką. Walker mignął mi dziś w galerii i wlasnie przyciagnal uwage, choc na poczatku myslalam ze to taki jak ma Royanna, ale nie, ciut inny. Patrzylam na link z allegro i mi sie podoba tylko zmartwilo mnie to, że jest niski (101cm) :( Teraz mam pozyczony coneco solar parasolke, wys. 103 i jak dla mnie za niski, musze sie garbic pchając, poza tym ciezki i troche wyexploatowany.
Graco oglądałam w sklepie i faktycznie leciutki, niestety strasznie twarde zwieszenie, praktycznie zero amortyzacji, nawet sam sprzedawca mowil, ze kiesko pod tym względem, a nasze chodniki to poligon a nie stół, poza tym jakis taki tandetny mi sie wydał, próbowałam rozłożyć oparcie i mialam wrazenie, ze wszystko trzyma się "na słowo honoru" a po wyjsciu ze sklepu rozpadnie w drobny mak.
Z wyprawy do shopu wróciłam zdegustowana, albo kiepski w calosci albo elementy nie graja, jak fajne zawieszenie to z kolei beznadziejny materiał (jakis brezent co wody nie pije czy cóś w ten deseń) jedynie hauck ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CONDOR spacerowy przypadł mi do gustu ale cena powalila (w sklepie ponad 900) i na tym sie skonczylo.

Jesli chodzi o spacerowke, bardzo serdecznie polecam Maclaren Techno, wozek jest leciutki, sklada sie jak parasolka, oparcie rozklada sie calkiem plasko, wiec maluszki moga wygodnie spac i fantastyczna sprawa jest buda, ktora ma przedluzenie otwierane na zamek, gdy potrzeba, dzieciatko siedzi sobie wygodnie i sloneczko w ogole nie razi. Niedlugo lece do Polski i potrzebowalam parasolke, ale jednoczesnie wozek rozkladany (bedzie to moj jedyny wozek w Polsce) no i oczywiscie wozek z buda, ktora chroni dzieciatko przed sloneczkiem. AAAAAAA i jeszcze jedna bardzo wazna rzecz, wozek prowadzi sie latwo, gdyz ma regulowana wysokosc raczek, nawet w pozycji najnizszej sa wysoko, (nie jest to zbyt dobry wybor dla kobiet bardzo niskich) ale dla wysokich rewelacja.

Ostatnia edycja:
Jesli chodzi o spacerowke, bardzo serdecznie polecam Maclaren Techno, wozek jest leciutki, sklada sie jak parasolka, oparcie rozklada sie calkiem plasko, wiec maluszki moga wygodnie spac i fantastyczna sprawa jest buda, ktora ma przedluzenie otwierane na zamek, gdy potrzeba, dzieciatko siedzi sobie wygodnie i sloneczko w ogole nie razi. Niedlugo lece do Polski i potrzebowalam parasolke, ale jednoczesnie wozek rozkladany (bedzie to moj jedyny wozek w Polsce) no i oczywiscie wozek z buda, ktora chroni dzieciatko przed sloneczkiem. AAAAAAA i jeszcze jedna bardzo wazna rzecz, wozek prowadzi sie latwo, gdyz ma regulowana wysokosc raczek, nawet w pozycji najnizszej sa wysoko, (nie jest to zbyt dobry wybor dla kobiet bardzo niskich) ale dla wysokich rewelacja.

tylko ze maclareny maja swoja dosc wysoka cene;-(jesli chce sie nowy kupic...

Eff'k a do ilu chcesz kupic spacerowke?? tu masz x-landera te wozki raczej maja dobre opinie i jest nie az tak drogi i lzejszy od tego co dalas.. http://www.bobowozki.com.pl/product...=1794&osCsid=19fe50194382e77744c2850153b11d8b a-landery chyba mozesz zobaczyc na sw.jerzego w askocie bo chyba na braniborskiej nie ma??

Ostatnia edycja:
A ja się zastanawiam czemu te Maclareny mają tak wysoką cenę:confused: małe kółka - chyba tylko na idealnie proste chodniki, u mnie nawet na placu/rynku by nie przeszedł, bo tam "kocie łby". Kanciaste takie to i wogóle , chyba już lepiej kupić zwykłą parasolkę i ma się prawie to samo za grosze. Ale są tak bardzo popularne. Też nie wiem czemu:confused:
I znowu wychodzi moje bezguście:rofl2:

jedynie hauck ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: CONDOR spacerowy przypadł mi do gustu ale cena powalila (w sklepie ponad 900) i na tym sie skonczylo.

proszę koleżanko tu masz taniej:
Hauck Condor + folia + osłonka - KURIER GRATIS (1156715836) - Aukcje internetowe Allegro i nawet dostawa za frii :-)

A ja się zastanawiam czemu te Maclareny mają tak wysoką cenę:confused: małe kółka - chyba tylko na idealnie proste chodniki, u mnie nawet na placu/rynku by nie przeszedł, bo tam "kocie łby". Kanciaste takie to i wogóle , chyba już lepiej kupić zwykłą parasolkę i ma się prawie to samo za grosze. Ale są tak bardzo popularne. Też nie wiem czemu:confused:

wiesz ja myślę że między innymi przez dożywotnią gwarancję a co za ym idzie kupisz nowy za 700 i sprzedaż go potem za 500 i już:-)
tracisz tylko 200 czyli tyle co musiała byś wydać na zwykłą spcerówkę która za pewne prowadzi się dużooooo gorzej od maclarena etc etc

Maclareny to wozki wrecz niezniszczalne, ktore przetrwaja dwoje, czy tez troje dzieci, przez ten czas musialabys kupic 3 spacerowki, wiec koszty nieporownywalne. Maclaren ma bardzo duze kolka jak na parasolke, maja srednice ponad 15cm, a przez kocie lby szybciej przejedziesz maclarenem niz zwykla tania parasolka, daje Ci gwarancje :) Przednie kolka maja funkcje, ktora je blokuje, co ulatwia spacery po takiej wlasnie niefajnej powierzchni.
Maclaren nie jest najpiekniejszym wozkiem, ale jest za to bardzo funkcjonalny. No i wcale nie jestes bezguscie:-D

No pewnie tak, chyba nie można mieć wsyzstkiego. Buzzy ładne , gorzej z użytkowaniem, a Maclareny brzydkie, a bardzo funkcjonalne. Widac nie można mieć wszystkiego:-D

reklama
Gie-oska, aga - dzięki za info. Pojezdzimy jeszcze po shopach i sobie poogladamy, pomacamy, bo jednak nie ma jak dotknąć i oblookać z każdej strony.

Do góry