reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Wozek sie nie sprzedal za tyle ile bym chciala wiec nie sprzedaje hehehe. I nie zaluje bo po wypraniu siedzisk i zlozeniu wszystkiego do kupy zaczelam zalowac ze go sprzedaje wiec ciesze sie wsumie ze wyszlo tak jak wyszlo a po wakacjach moze wozki pojda do gory to wtedy sie zastanowie :-)

Wozek sie nie sprzedal za tyle ile bym chciala wiec nie sprzedaje hehehe. I nie zaluje bo po wypraniu siedzisk i zlozeniu wszystkiego do kupy zaczelam zalowac ze go sprzedaje wiec ciesze sie wsumie ze wyszlo tak jak wyszlo a po wakacjach moze wozki pojda do gory to wtedy sie zastanowie :-)

hehe ohh Ty...ja sprzedalam bo teraz poszly do gory wczesniej straszie spadly ceny ale i tam mi smutno:-(

Klaudzia
mozesz cos napisac o wozku mamas&papas ora??

Ostatnia edycja:
kLAUDZIA jak Twoja sprzedaz buzza??moj sie wczoraj sprzedal a przed chwila pojechal do nowego wlasciciela:-(

GRATULACJE!!!! (mam nadzieję że za dużo nie straciłaś) ja swojego na pewno do wiosny nie sprzedam bo zimy w parasolce sobie nie wyobrażam

Dziewczyny czy któraś z was ma taka spacerówke Wózek BABY DESIGN WALKER +FOLIA+OKRYCIE+KURIER (1145413326) - Aukcje internetowe Allegro , lub GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE + Solo 6M85 ELRE (1150425698) - Aukcje internetowe Allegro lub moze polecic jakas lekka, z tacka i plastikowym podnóżkiem oraz normalna raczka tzn bez regulacji wysokosci i rogów oraz na 4 kołach do 500zl nowa.

royanna i Kilolek maja tego typu wózek wiec na pewno doradzą

Dziewczyny czy któraś z was ma taka spacerówke Wózek BABY DESIGN WALKER +FOLIA+OKRYCIE+KURIER (1145413326) - Aukcje internetowe Allegro , lub GRACO WÓZEK SPACEROWY MIRAGE + Solo 6M85 ELRE (1150425698) - Aukcje internetowe Allegro lub moze polecic jakas lekka, z tacka i plastikowym podnóżkiem oraz normalna raczka tzn bez regulacji wysokosci i rogów oraz na 4 kołach do 500zl nowa.
Ilona ja widzialam to graco w sklepie i nawet fajnie sie prezentowal przez ta tacke..jest lekki i tani...a co to ma byc wozek dla Ciebie??z buzzem cos nie tak??

Aga co do mojej sprzedazy to nic nie stracilam hehe:-)nawet troszke zrobilam hehe:-)

czytalam opinie na temat Graco podobno plastiki sie topia pod wpływem słońca :/ a ten pierwszy to podobny ma kIlolek tylko sprint to fajny podoba mi sie i kolorek zeilony to moj typ

reklama
Do góry