reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
to dobra firma..ja kupilam Majce wlasnie fotelik cybex spoko jest:-)a z wozkow cybexow podoba mi sie caliesto czy jakos tak...a co Ty tez buzza sprzedaesz??:p ze sie rozgadasz za innym:p:p
oj nie nie kochana ja buzza na pewno nie sprzedam na razie bo ja na zimę muszę mieć wózek z "normalnymi" kółkami natomiast chciała bym spacerówe ale co chwila zdanie zmieniam mi się tez podoba ten callisto :-)

to dobra firma..ja kupilam Majce wlasnie fotelik cybex spoko jest:-)a z wozkow cybexow podoba mi sie caliesto czy jakos tak...a co Ty tez buzza sprzedaesz??:p ze sie rozgadasz za innym:p:p

a który model cybexa masz? bo ja zamierzam teraz Patuli kupić. Jesteście zadowolone?

ja też chcę ten model, ale muszę urobić Patulę, aby zrezygnowała z fioletu, bo jak Arek będzie potem w fiolecie jeździł.
A porównywałaś może ceny w sklepach? Bo aktualnie nie chce mi się ruszać z domu w taki upał, a kupić muszę w miarę szybko, bo Arka trzeba za jakiś czas przesadzić

Ostatnia edycja:
ja też chcę ten model, ale muszę urobić Patulę, aby zrezygnowała z fioletu, bo jak Arek będzie potem w fiolecie jeździł.
A porównywałaś może ceny w sklepach? Bo aktualnie nie chce mi się ruszać z domu w taki upał, a kupić muszę w miarę szybko, bo Arka trzeba za jakiś czas przesadzić

ja przed zakupem bylam w sklepie i na allegro najtaniej:-)w sklepie ten sam fotelik 500zl kosztowal... ak moj m otworzyl paczke z fotelikiem to od razu bylo" rozowy fotelik kupilas"chodz to on kupowal hehe...a ja do niego "przeciez to fiolet" eh ci faceci...ale Kacper jak wyrosnie to dostanie tez nowy fotelik bo cybex mozna w podstawke zrobic pozniej i do 12lat jezdzic wiec i chyba Ciebie nie uniknie zakup drugiego takiego fotelika w przedziale 15-36kg...

Ostatnia edycja:
reklama
ja przed zakupem bylam w sklepie i na allegro najtaniej:-)w sklepie ten sam fotelik 500zl kosztowal... ak moj m otworzyl paczke z fotelikiem to od razu bylo" rozowy fotelik kupilas"chodz to on kupowal hehe...a ja do niego "przeciez to fiolet" eh ci faceci...ale Kacper jak wyrosnie to dostanie tez nowy fotelik bo cybex mozna w podstawke zrobic pozniej i do 12lat jezdzic wiec i chyba Ciebie nie uniknie zakup drugiego takiego fotelika w przedziale 15-36kg...

podstawkę można dokupić i są zdecydowanie tańsze niż foteliki

Do góry