reklama
kilolek
podwójna listopadowa mama
bylam w tym sklepie. Mojego wyciagnelam, bo siedziałdziś w domu ale, ze skkaowany to wiele nie pomógl. Baba przez 40 minut próbowala mi udowodnić, że przyczepka pasuje. Przypinala na rózne sposoby. W końcu jakoś tak zmaontowła, ze uba mógł stanąć ale musial się kurczowo trzymać by nie spaść i ja musialam trzymac wózek by Kuba go nie przewazyl. Bez sensu, a baba mi wpierala,z e pzreciez pasuje i inaczej nie bedzie, jej zdaniiem wszystko działa grrr. Ma sie jeszcze z szefem skonttaktować. Zostawiłam to pieruństwo w sklepie, bo ciężkie jak cholera a ja mam tam kawał drogi. Mają do mnie zadzwonić jak podejmą decyzję. Zobaczymy co z tego wyniknie
bylam w tym sklepie. Mojego wyciagnelam, bo siedziałdziś w domu ale, ze skkaowany to wiele nie pomógl. Baba przez 40 minut próbowala mi udowodnić, że przyczepka pasuje. Przypinala na rózne sposoby. W końcu jakoś tak zmaontowła, ze uba mógł stanąć ale musial się kurczowo trzymać by nie spaść i ja musialam trzymac wózek by Kuba go nie przewazyl. Bez sensu, a baba mi wpierala,z e pzreciez pasuje i inaczej nie bedzie, jej zdaniiem wszystko działa grrr. Ma sie jeszcze z szefem skonttaktować. Zostawiłam to pieruństwo w sklepie, bo ciężkie jak cholera a ja mam tam kawał drogi. Mają do mnie zadzwonić jak podejmą decyzję. Zobaczymy co z tego wyniknie
ale co ta babka musi sie naradzic z szefek czy oddac Ci kase czy co??jakies smieszne to jest...chyba maja obowiazek przyjac zwrot towaru..
kilolek
nie wiem o co ona sie bedzie naradzać. Może ze nie ma paragonu, nie wiem. A mozę nie umie, albo potrzebuje jego zgody. Na ladzie wielki napis, ze zwrotów nie przyjmuja. Chyyba ich pogielo. Choćnby nawet i pasowała, a mi się odwidziała mają psi obowązek oddac mi kase (no chyba, zę na ten paragon się uprą zamiast potwierdzenia) na pewno tak łatwo nie odpuszczę. Chociaż pokłócić z nimi bym się nie chciala, bo to jedyny dobrze zaopatrzony slep w moim mieście.
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Kilolku ale zostalas zle poinformowana ze pasuje a nie pasuje wiec powinni przyjac wrazie co pisz do konsumenta klienta czy jakos to sie nazywa ;]
ale to chore jest jak moga miec taki napis ze zwrotow nie przyjmuja..przeciez to jest lamanie prawa...ja wiem ze duzo sklepow tak postepuje i wystawia takie info...jak mnie to wkurza wrrr...ehhh ta Polska wspaniala...w stanach mozna po 3mcach oddac towar do sklepu i nikt nie pyta a po co a dlaczego...tylko my jestesmy tacy zacofani..nie wiem o co ona sie bedzie naradzać. Może ze nie ma paragonu, nie wiem. A mozę nie umie, albo potrzebuje jego zgody. Na ladzie wielki napis, ze zwrotów nie przyjmuja. Chyyba ich pogielo. Choćnby nawet i pasowała, a mi się odwidziała mają psi obowązek oddac mi kase (no chyba, zę na ten paragon się uprą zamiast potwierdzenia) na pewno tak łatwo nie odpuszczę. Chociaż pokłócić z nimi bym się nie chciala, bo to jedyny dobrze zaopatrzony slep w moim mieście.
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
U nas to mozna nawet uzywana rzecz oddac... byle miala metke :-) a wsumie to tez nie musi heheh
Kilolku mam nadzieje ze Ci sie uda z tym paragonem
A ja sprzedaje BUZZA! Nie uwierzycie hehehe... Stwierdzilam ze teraz przed PL albo nigdy i tak oto od dzis jest moj quinny buzz na ebayu gdyby ktos chcial kupic ;-)
Kilolku mam nadzieje ze Ci sie uda z tym paragonem
A ja sprzedaje BUZZA! Nie uwierzycie hehehe... Stwierdzilam ze teraz przed PL albo nigdy i tak oto od dzis jest moj quinny buzz na ebayu gdyby ktos chcial kupic ;-)
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
o klaudzia a czemu taka decyzja? inna spacerówka na oku czy jak ????
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
o klaudzia a czemu taka decyzja? inna spacerówka na oku czy jak ????
inna, lzejsza, wieksza, latwiejsza do prowadzenia.... Mam ten sam problem co Gosia- Oli nie miesci sie prawie w pasy :/ no i boje sie ze pozniej go nie sprzedam , a teraz przydadza mi sie ekstra pieniadze do PL
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_0_10751_-1__100006_10001_
reklama
kilolek
now iesz ona powiedział "raczej powinna pasować" a ja jakoś nie pomyslałam dokladnieKilolku ale zostalas zle poinformowana ze pasuje a nie pasuje wiec powinni przyjac wrazie co pisz do konsumenta klienta czy jakos to sie nazywa ;]
o fajniutkiinna, lzejsza, wieksza, latwiejsza do prowadzenia.... Mam ten sam problem co Gosia- Oli nie miesci sie prawie w pasy :/ no i boje sie ze pozniej go nie sprzedam , a teraz przydadza mi sie ekstra pieniadze do PL
Buy your Hauck Malibu Pushchair Lolli Lime reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
Podziel się: