reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
bylam w tym sklepie. Mojego wyciagnelam, bo siedziałdziś w domu ale, ze skkaowany to wiele nie pomógl. Baba przez 40 minut próbowala mi udowodnić, że przyczepka pasuje. Przypinala na rózne sposoby. W końcu jakoś tak zmaontowła, ze uba mógł stanąć ale musial się kurczowo trzymać by nie spaść i ja musialam trzymac wózek by Kuba go nie przewazyl. Bez sensu, a baba mi wpierala,z e pzreciez pasuje i inaczej nie bedzie, jej zdaniiem wszystko działa grrr. Ma sie jeszcze z szefem skonttaktować. Zostawiłam to pieruństwo w sklepie, bo ciężkie jak cholera a ja mam tam kawał drogi. Mają do mnie zadzwonić jak podejmą decyzję. Zobaczymy co z tego wyniknie

bylam w tym sklepie. Mojego wyciagnelam, bo siedziałdziś w domu ale, ze skkaowany to wiele nie pomógl. Baba przez 40 minut próbowala mi udowodnić, że przyczepka pasuje. Przypinala na rózne sposoby. W końcu jakoś tak zmaontowła, ze uba mógł stanąć ale musial się kurczowo trzymać by nie spaść i ja musialam trzymac wózek by Kuba go nie przewazyl. Bez sensu, a baba mi wpierala,z e pzreciez pasuje i inaczej nie bedzie, jej zdaniiem wszystko działa grrr. Ma sie jeszcze z szefem skonttaktować. Zostawiłam to pieruństwo w sklepie, bo ciężkie jak cholera a ja mam tam kawał drogi. Mają do mnie zadzwonić jak podejmą decyzję. Zobaczymy co z tego wyniknie

ale co ta babka musi sie naradzic z szefek czy oddac Ci kase czy co??jakies smieszne to jest...chyba maja obowiazek przyjac zwrot towaru..

nie wiem o co ona sie bedzie naradzać. Może ze nie ma paragonu, nie wiem. A mozę nie umie, albo potrzebuje jego zgody. Na ladzie wielki napis, ze zwrotów nie przyjmuja. Chyyba ich pogielo. Choćnby nawet i pasowała, a mi się odwidziała mają psi obowązek oddac mi kase (no chyba, zę na ten paragon się uprą zamiast potwierdzenia) na pewno tak łatwo nie odpuszczę. Chociaż pokłócić z nimi bym się nie chciala, bo to jedyny dobrze zaopatrzony slep w moim mieście.

nie wiem o co ona sie bedzie naradzać. Może ze nie ma paragonu, nie wiem. A mozę nie umie, albo potrzebuje jego zgody. Na ladzie wielki napis, ze zwrotów nie przyjmuja. Chyyba ich pogielo. Choćnby nawet i pasowała, a mi się odwidziała mają psi obowązek oddac mi kase (no chyba, zę na ten paragon się uprą zamiast potwierdzenia) na pewno tak łatwo nie odpuszczę. Chociaż pokłócić z nimi bym się nie chciala, bo to jedyny dobrze zaopatrzony slep w moim mieście.
ale to chore jest jak moga miec taki napis ze zwrotow nie przyjmuja..przeciez to jest lamanie prawa...ja wiem ze duzo sklepow tak postepuje i wystawia takie info...jak mnie to wkurza wrrr...ehhh ta Polska wspaniala...w stanach mozna po 3mcach oddac towar do sklepu i nikt nie pyta a po co a dlaczego...tylko my jestesmy tacy zacofani..

U nas to mozna nawet uzywana rzecz oddac... byle miala metke :-) a wsumie to tez nie musi heheh
Kilolku mam nadzieje ze Ci sie uda z tym paragonem :)

A ja sprzedaje BUZZA! Nie uwierzycie hehehe... Stwierdzilam ze teraz przed PL albo nigdy i tak oto od dzis jest moj quinny buzz na ebayu gdyby ktos chcial kupic ;-)

reklama
Kilolku ale zostalas zle poinformowana ze pasuje a nie pasuje wiec powinni przyjac wrazie co pisz do konsumenta klienta czy jakos to sie nazywa ;]
now iesz ona powiedział "raczej powinna pasować" a ja jakoś nie pomyslałam dokladnie

inna, lzejsza, wieksza, latwiejsza do prowadzenia.... Mam ten sam problem co Gosia- Oli nie miesci sie prawie w pasy :/ no i boje sie ze pozniej go nie sprzedam , a teraz przydadza mi sie ekstra pieniadze do PL

Buy your Hauck Malibu Pushchair Lolli Lime reviews from Kiddicare Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
o fajniutki

Do góry