reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
A ja dziś widziałam spacerówkę Mutsy i się zakochałam :szok: piękny, fioletowy kolor i ogólnie cudna. Zastanawiam się tylko czy rozkłada się do pozycji leżącej, bo mała spała w pozycji półleżacej. Zaraz poszukam jakiegos linka.

A ja dziś widziałam spacerówkę Mutsy i się zakochałam :szok: piękny, fioletowy kolor i ogólnie cudna. Zastanawiam się tylko czy rozkłada się do pozycji leżącej, bo mała spała w pozycji półleżacej. Zaraz poszukam jakiegos linka.

Z mutsy bardzo mi się podoba 4rider, ale z tego co czytałam wynika, że nie rozkłada sie na płasko. Jeśli chodzi o parasolki to mój faworyt: Spacerówka Pliko P3 Completo | Wózki | Wózki spacerowe | ale ta cena...

Z mutsy bardzo mi się podoba 4rider, ale z tego co czytałam wynika, że nie rozkłada sie na płasko. Jeśli chodzi o parasolki to mój faworyt: Spacerówka Pliko P3 Completo | Wózki | Wózki spacerowe | ale ta cena...
na allegro mozna uzywke duzo taniej kupic:-)

Dziunka i gdzie ten link Mutsy??

Moja kolezanka ma Mutsy urban rider i wlasnie sprzedaje bo prowadzi sie go koszmarnie a wazy chyba z 20 kg no ale niektorzy sobie go chwala bo ma duze pompowane kola i rozklada sie jezeli dobrze pamietam na plasko i wiem ze chyba Kingula ma mutsy wiec moze ona moglaby sie wiecej wypowiedziec na temat tego wozeczka. Ja prowadzac go mialam problem sie gdziekolwiek zmiescic no i wjezdzanie na krawezniki i skrecanie jak dla mnie bardzo ciezkoooo.... ;-)

Moja kolezanka ma Mutsy urban rider i wlasnie sprzedaje bo prowadzi sie go koszmarnie a wazy chyba z 20 kg no ale niektorzy sobie go chwala bo ma duze pompowane kola i rozklada sie jezeli dobrze pamietam na plasko i wiem ze chyba Kingula ma mutsy wiec moze ona moglaby sie wiecej wypowiedziec na temat tego wozeczka. Ja prowadzac go mialam problem sie gdziekolwiek zmiescic no i wjezdzanie na krawezniki i skrecanie jak dla mnie bardzo ciezkoooo.... ;-)

mis się mutsy urban rider podoba :-) i zastanawiałam się też nad nim ale prowadzi się go masakrycznie... mi się jeszcze mura 3 maxi cosi podoba a pozatym buzz i tak rządzi

mis się mutsy urban rider podoba :-) i zastanawiałam się też nad nim ale prowadzi się go masakrycznie... mi się jeszcze mura 3 maxi cosi podoba a pozatym buzz i tak rządzi

Aga dobre wrazenie robi na pierwszy raz... ale naprawde mialam przyjemnosc ogladac go kilka razy w tyg przez 8 miesiecy i naprawde ciezko sie go prowadzi... wejscie do sklepu zawsze konczy sie pozrzucaniem wieszakow ubran i innych rzeczy... do auta go zmiescic tez trzeba wiele szczescia hehe jedyne co to po nierownym terenie naprawde sie sprawdza ale i tak dobrze wiemy ze wiekszosc czasu spedza sie na normalnych spacerkach itp.

reklama
Aga dobre wrazenie robi na pierwszy raz... ale naprawde mialam przyjemnosc ogladac go kilka razy w tyg przez 8 miesiecy i naprawde ciezko sie go prowadzi... wejscie do sklepu zawsze konczy sie pozrzucaniem wieszakow ubran i innych rzeczy... do auta go zmiescic tez trzeba wiele szczescia hehe jedyne co to po nierownym terenie naprawde sie sprawdza ale i tak dobrze wiemy ze wiekszosc czasu spedza sie na normalnych spacerkach itp.

O MUTSIAKU mówisz nie :-) ja też miałam z nim przyjemność bo kumpela ma no i muszę się zgodzić
klaudzia a buziaczek cudaczek się wszędzie zmieści nie :-)

Do góry