reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Ja na szczęscie mam teraz garaż i na luzaku wyciagam wozek na dwor :D ale wiem co to dzwiganie, jeszcze nie tak dawno ruszac sie nie moglam jak mi kregoslup strzelil...

reklama
Dla wnoszących dziewczyn polecam maclarena. Idąc na 4 piętro mam wrażenie że Marika jest cięższa niż wózek. Może dlatego że spacerówa złożona w jednym ręku, a Misia w drugim i ta pierwsza nie robi wygibasów i nie kręci się :D No i daje radę złożyć wózek mając dziecko na ręku, do tego nie wyjmując drobiazgów typu chusteczki i komórka z kieszonek na wóziu i kocykiem w koszu na zakupy.

Dla wnoszących dziewczyn polecam maclarena. Idąc na 4 piętro mam wrażenie że Marika jest cięższa niż wózek. Może dlatego że spacerówa złożona w jednym ręku, a Misia w drugim i ta pierwsza nie robi wygibasów i nie kręci się :D No i daje radę złożyć wózek mając dziecko na ręku, do tego nie wyjmując drobiazgów typu chusteczki i komórka z kieszonek na wóziu i kocykiem w koszu na zakupy.
a daj jakiegos linka

No my dostaliśmy po córci znajomych, Jasia przejeździła w nim 3 lata i wózek jest w świetnym stanie, jedyne co to odblaski już trochę z przerwami i pewnie zagłówek kupimy nowy

na cene spojrzalam i odechcialo mi sie :D
Kasiu macalreny maja to do siebie ze sa strasznie drogie ale wiesz mozna upolowac jakas uzywke na allero podobno sa to niezniszczalne wozki:-)

No my dostaliśmy po córci znajomych, Jasia przejeździła w nim 3 lata i wózek jest w świetnym stanie, jedyne co to odblaski już trochę z przerwami i pewnie zagłówek kupimy nowy
Lagajka a mozesz jakies zdjecia wstawic swojej malej w tym wozku bo mowwiac szczerze tez zastanawiam sie nad maclarenem tez uzywanym ale nie wiem jaki model...

Aga a ja znosze szybko caly wozek a potem lece po dzieciaki,wracam to najpierw dzieciaki na gore a potem lece po wozek...

Rooyanko wczoraj bylam w sklepie i widzialam graco takie WÓZKI SPACEROWE GRACO MIRAGE PLUS SPACERÓWKI (1069131836) - Aukcje internetowe Allegro moze taki sobie kupisz??jest lekki,sporo miejsca ma dziecko i przypomina ten co Ty masz..no i jest tani...

Kilka mamy i wstawię popołudniu jak przejrzę. Popołudniu mogę zrobić jeszcze kilka jak się w nim śpi, Mariczce całkiem wygodnie. Jakbyście rozglądały się za używanym maclarenem zwróćcie uwagę na rączki - w części modeli po kilku latach zaczynają się kleić. Niby wymieniają je bezpłatnie... ale w Piekarach Śląskich. Moje niestety lekko sie kleją i szukam miękkich gumek-frotek :)

Kilka mamy i wstawię popołudniu jak przejrzę. Popołudniu mogę zrobić jeszcze kilka jak się w nim śpi, Mariczce całkiem wygodnie. Jakbyście rozglądały się za używanym maclarenem zwróćcie uwagę na rączki - w części modeli po kilku latach zaczynają się kleić. Niby wymieniają je bezpłatnie... ale w Piekarach Śląskich. Moje niestety lekko sie kleją i szukam miękkich gumek-frotek :)
a ni możesz wózka wysłać??

reklama
Wysyłka to już na pewno na własny koszt, do tego poprzednich właścicieli musiałabym prosić o szukanie rachunków itd... No i pewnie liczą sobie dwa tygodnie na robociznę, do tego po min 3-4 dni przesyłka w każdą stronę i zostałabym bez maclarena

Do góry