reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Uwaga, uwaga, kupilam wozek! Tan co chcialam, w kolorze granatowo-turkusowym. Wyglada slicznie, ale....jest juz oddany do serwisu:baffled:
Zaraz opisze co i jak.
Pojechalismy d hurtowni aby go kupic. Z tego modelu mieli tylko jedna sztuke. Probowalam rozlozyc oparcie do pozycji lezacej, nie chcialam na sile, stwierdzilam ze nie potrafie. Poprosilam ekspedientke, zrobila to, choc cos jej tez nie szlo. Stwierdzilam, ze musze dojsc do wprawy i tyle. Wszystko poza tym ok. Ale w domu, jak juz Alan zasnal i zaczelam "bawic" sie nwym woziem okazalo sie, ze to rozkladanie nie dziala tak jak trzeba ze sie zacina. Przycisk nie dziala, wlasciwie dziala, teylko podczas opadania siedziska w dol jedna czesc blokuje inna. Moj maz stwierdzil, ze mam prawo oddac wozek w ciagu kilku dni, ze mam wziasc kase a kupimy w innym miejscu. I wszystko ok, ale panie w sklepie oznajmily, ze zwrotow nie przyjmuja, ze jest wywieszka, ze moga zamienic na inny towar itd. A ta wade to moge jedynie reklamowac, i wpisalay: nie dziala przycisk regulacji. Zauwazono przy rozkladaniu, zadanie-naprawa/wymiana. Mam nadzieje, ze wymienia na nowy wozek, bo kupiony 19go i oddany ddo serwisu 19go:-( Moj maz stwierdzil, ze dalam sie zrobic w balona i tyle. Ale to rowniez jego wina, bo przeciez mogl jechac sam do sklepu, sam gadac z nimi itd(a zostal w samochodzie:sorry:)a jeszcze mial do mnie mnostwo pretensji. I gdzie tu wparcie? Stwierdzil, ze wiem, ze nie kupuje sie ostatnich egzempalarzy,a ja odp, ze mogl mi o tym przypomniec w skelpie. No i ze mnie wycyckali a ja zostalam bez wozka nowego...

Wygląda fajowo, ja jak myślałam o kupnie to marzył mi się właśnie turkusowy wózio. Głowa do góry Royanna! A ile waży? Bo ja wciąż mam w głowie to twoje latanie po schodach na kilka razy...

Royana wspolczuje. Mam nadzieje ze wymienia Ci na nowy wozeczek... ja wiem jak to jest jak sie napali na cos i akurat jest ostatni model i chce sie miec to tu i teraz.... niestety nie zawsze sie na tym dobrze wyjdzie.... ahhhh my kobietki ;-) glowa do gory :*

Royanko współczuje... ja jestem nerwus i pewnie bym do biura ochrony praw konsumenta w tym sklepie zadzwoniła, a tak na marginesie to te baby w sklepie powinny zrobić zwrotke do baby design że towar uszkodzony małpy jedne...

Royanno współczuję, szok normalnie. A mężuś udany skoro w aucie został;-) Teraz już może po fakcie ale ja bym tego tak nie zostawiła. Zadzwoń może do jakiegoś biura ochrony praw konsumentów czy jak to tam się nazywa i zapytaj się czy sklep powinien w ten sposób postąpić. Jakby nie było, z czystym sumieniem sprzedali Ci bubel.

Mi własnie podoba sie Mutsy 4 rider i wyglądał naprawdę lekko , prowadził go starszy pan bez żadnych problemów, na luzie wyrobił na zakręcie i wjechał pod krawęznik (troszkę obserwowałam).
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Mutsy 4RIDER spacerowy z tymże siedzisko obrócone było tyłem do kierunka jazdy. Wózek wyglądał super, na zywo kolor sto razy piękniejszy.
Aaa w linku otwiera się turkus, na dole macie kolory i tam jest fiolet o ktory mi chodzi.

reklama
Do góry