martolinka
Mama i nie tylko :-)
Kasiula ja mysle, ze jjezeli dzieci siedza, same sie do siadu podnosza to jest ok. W przypadku Antka teraz odpada
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
slalomek??;P
A ja BUZZA kocham kocham kocham! Zmienilam rame bo stara mi sie zlamala przy uchwycie.... stwierdzam tylko ze na Polskie warunki sie nie nadaje, teraz dopiero po kupieniu uzywanej ramy od angielki widze jaka ogromna roznica jest miedzy ta, a moja stara ktora odkupilam w PL, a niby w serwisie byla, PAJAC myslal ze jak odnowil gabki przy uchwytach to wozek jak nowy no ale niestety. Wozek prowadzi mi sie ELEGANCKO, jednym palcem podnosze przy wiezdzie na chodnik czy skrecaniu.
Gosiu nie wiem czemu miesci Ci sie tylko chlebek w koszyku, ja w tym koszyku przewozilam 2 duze paki pampersow, 10 sloiczkow dla Oliverka, produkty na obiad, wode do picia i kocyk i wszystko bezproblemowo sie zmiescilo, reklamowki tylko przywiazalam do ramy nad koszykiem zeby nie wypadly. Poza tym dokupilam sobie haczyki na rame i zakupy mozna spokojnie na nich zawieszac i nie zawadza to przy prowadzeniu wozia.
Przy zakupie nowej ramy byly tez kola ktore wlasnie sprzedaje, stara rame na czesci i szczerze mowiac zwraca mi sie 100% kosztow wiec nic nie stracilam a wymienilam na lepszy model :-) do tego kolpaki odmalowalam, nakleilam nowe naklejki i wozio jak funfel nowka
dziewczyny jak myslicie ? czy nasze dzieci sa za male na taki wozek ??
SUPER KOLORYSTYKA WOZEK SPACEROWKA / PARASOLKA HIT (1054911703) - Aukcje internetowe Allegro
Wow podziwniam Cie ze tyle Ci sie miesci hehe..ja nadal uwazam ze kosz to buzz ma maly i na dodatek plytki...jak mam folie w koszyku do spacerowki to tylko chlebek sie miesci bo nie ma miejsca...mozesz dac zdjecia jak Ty dajesz rade tyle tam wpakowac bez wypadania??A ja BUZZA kocham kocham kocham! Zmienilam rame bo stara mi sie zlamala przy uchwycie.... stwierdzam tylko ze na Polskie warunki sie nie nadaje, teraz dopiero po kupieniu uzywanej ramy od angielki widze jaka ogromna roznica jest miedzy ta, a moja stara ktora odkupilam w PL, a niby w serwisie byla, PAJAC myslal ze jak odnowil gabki przy uchwytach to wozek jak nowy no ale niestety. Wozek prowadzi mi sie ELEGANCKO, jednym palcem podnosze przy wiezdzie na chodnik czy skrecaniu.
Gosiu nie wiem czemu miesci Ci sie tylko chlebek w koszyku, ja w tym koszyku przewozilam 2 duze paki pampersow, 10 sloiczkow dla Oliverka, produkty na obiad, wode do picia i kocyk i wszystko bezproblemowo sie zmiescilo, reklamowki tylko przywiazalam do ramy nad koszykiem zeby nie wypadly. Poza tym dokupilam sobie haczyki na rame i zakupy mozna spokojnie na nich zawieszac i nie zawadza to przy prowadzeniu wozia.
Przy zakupie nowej ramy byly tez kola ktore wlasnie sprzedaje, stara rame na czesci i szczerze mowiac zwraca mi sie 100% kosztow wiec nic nie stracilam a wymienilam na lepszy model :-) do tego kolpaki odmalowalam, nakleilam nowe naklejki i wozio jak funfel nowka
A ja BUZZA kocham kocham kocham!
dziewczyny jak myslicie ? czy nasze dzieci sa za male na taki wozek ??
SUPER KOLORYSTYKA WOZEK SPACEROWKA / PARASOLKA HIT (1054911703) - Aukcje internetowe Allegro
Wow podziwniam Cie ze tyle Ci sie miesci hehe..ja nadal uwazam ze kosz to buzz ma maly i na dodatek plytki...jak mam folie w koszyku do spacerowki to tylko chlebek sie miesci bo nie ma miejsca...mozesz dac zdjecia jak Ty dajesz rade tyle tam wpakowac bez wypadania??
A ja BUZZA kocham kocham kocham! Zmienilam rame bo stara mi sie zlamala przy uchwycie.... stwierdzam tylko ze na Polskie warunki sie nie nadaje, teraz dopiero po kupieniu uzywanej ramy od angielki widze jaka ogromna roznica jest miedzy ta, a moja stara ktora odkupilam w PL, a niby w serwisie byla, PAJAC myslal ze jak odnowil gabki przy uchwytach to wozek jak nowy no ale niestety. Wozek prowadzi mi sie ELEGANCKO, jednym palcem podnosze przy wiezdzie na chodnik czy skrecaniu.
ja też :-)
Kasia ja myślę że dziunka ma rację dodam jeszcze że musisz wziąść pod uwagę brak amortyzacji
też uważam że mógł by być większy z tym że ja folie w buuz boxie wożę tak że mi zakupy się mieszczą
Gosia będziesz buzza sprzedawać??
Dziewczyny ktore maja buzza-macie osłonke na nozki do spacerowki??
buzzy nie maja oslonek na nozki tylko spiworkino chyba ze o czyms nie wiem??A co kupujesz buzza??
Tak chyba kupie, tylko byłam ciekawa jak z oslonka. Ale jak nie ma to trudno, chociaz by sie przydala.
a jaki model ten nowszy czy starszy??z dwoma siedziskami??jaki kolorek??