reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama

Tak, tak, ten:-)

A ja BUZZA kocham kocham kocham! Zmienilam rame bo stara mi sie zlamala przy uchwycie.... stwierdzam tylko ze na Polskie warunki sie nie nadaje, teraz dopiero po kupieniu uzywanej ramy od angielki widze jaka ogromna roznica jest miedzy ta, a moja stara ktora odkupilam w PL, a niby w serwisie byla, PAJAC myslal ze jak odnowil gabki przy uchwytach to wozek jak nowy no ale niestety. Wozek prowadzi mi sie ELEGANCKO, jednym palcem podnosze przy wiezdzie na chodnik czy skrecaniu.

Gosiu nie wiem czemu miesci Ci sie tylko chlebek w koszyku, ja w tym koszyku przewozilam 2 duze paki pampersow, 10 sloiczkow dla Oliverka, produkty na obiad, wode do picia i kocyk i wszystko bezproblemowo sie zmiescilo, reklamowki tylko przywiazalam do ramy nad koszykiem zeby nie wypadly. Poza tym dokupilam sobie haczyki na rame i zakupy mozna spokojnie na nich zawieszac i nie zawadza to przy prowadzeniu wozia.
Przy zakupie nowej ramy byly tez kola ktore wlasnie sprzedaje, stara rame na czesci i szczerze mowiac zwraca mi sie 100% kosztow wiec nic nie stracilam a wymienilam na lepszy model :-) do tego kolpaki odmalowalam, nakleilam nowe naklejki i wozio jak funfel nowka

Wiesz co, czytam i czytam i ciągle mam wrażenie że Ty o samochodzie piszesz a nie o wózku :-D:-D:-D:-D

Kasia ja mam taki dla Julki ale tylko jak już chodzić zaczęła i nadawał się tylko np. do zoo, żeby mała odpoczęła, lub jak musiałam gdzieś autobusem pojechac bo mało miejsca zajmuje, można go złożyć i jest lekki - w jednej ręce ponosisz. Na pewno nie nadaje się na długi spacer kiedy dziecko musi spać - brak regulacji oparcia lub jest niewielka a dziecko śpiące z wisząca głową jest straszym widokiem:szok:

A ja BUZZA kocham kocham kocham! Zmienilam rame bo stara mi sie zlamala przy uchwycie.... stwierdzam tylko ze na Polskie warunki sie nie nadaje, teraz dopiero po kupieniu uzywanej ramy od angielki widze jaka ogromna roznica jest miedzy ta, a moja stara ktora odkupilam w PL, a niby w serwisie byla, PAJAC myslal ze jak odnowil gabki przy uchwytach to wozek jak nowy no ale niestety. Wozek prowadzi mi sie ELEGANCKO, jednym palcem podnosze przy wiezdzie na chodnik czy skrecaniu.

Gosiu nie wiem czemu miesci Ci sie tylko chlebek w koszyku, ja w tym koszyku przewozilam 2 duze paki pampersow, 10 sloiczkow dla Oliverka, produkty na obiad, wode do picia i kocyk i wszystko bezproblemowo sie zmiescilo, reklamowki tylko przywiazalam do ramy nad koszykiem zeby nie wypadly. Poza tym dokupilam sobie haczyki na rame i zakupy mozna spokojnie na nich zawieszac i nie zawadza to przy prowadzeniu wozia.
Przy zakupie nowej ramy byly tez kola ktore wlasnie sprzedaje, stara rame na czesci i szczerze mowiac zwraca mi sie 100% kosztow wiec nic nie stracilam a wymienilam na lepszy model :-) do tego kolpaki odmalowalam, nakleilam nowe naklejki i wozio jak funfel nowka
Wow podziwniam Cie ze tyle Ci sie miesci hehe..ja nadal uwazam ze kosz to buzz ma maly i na dodatek plytki...jak mam folie w koszyku do spacerowki to tylko chlebek sie miesci bo nie ma miejsca...mozesz dac zdjecia jak Ty dajesz rade tyle tam wpakowac bez wypadania??

Super ze zwraca Ci sie zakup nowej ramy i pewnie ze buzz lepiej bedzie sie w Anglii sprawowal bo u nas chodniki to jedna wielka tragednia..a co ta Twoja rama z polski to byla w serwisie i gabki na raczce wymienili tak a sprzedawca napisac ze rama nowa jest??

Kaasiuula ja uwazam ze nasze dzieci nie sa zamale na te wozki one z reguly sa dla dzieci od 6mcy...sama mam taki po Majce typowa nierozkladalna spacerowka i Kacpre w niej siedzial w niedziele i smiesznie wygladal...Tylko tj Dziunka pisze nie moze byc to wozek podstawowy teraz bo przeciez naszedzieeciaczki jeszcze spia w wozkach to jest taka typowa przewozka do sklepu np.

Ostatnia edycja:
A ja BUZZA kocham kocham kocham!

ja też :-)

Kasia ja myślę że dziunka ma rację dodam jeszcze że musisz wziąść pod uwagę brak amortyzacji

Wow podziwniam Cie ze tyle Ci sie miesci hehe..ja nadal uwazam ze kosz to buzz ma maly i na dodatek plytki...jak mam folie w koszyku do spacerowki to tylko chlebek sie miesci bo nie ma miejsca...mozesz dac zdjecia jak Ty dajesz rade tyle tam wpakowac bez wypadania??

też uważam że mógł by być większy z tym że ja folie w buuz boxie wożę tak że mi zakupy się mieszczą
Gosia będziesz buzza sprzedawać??

ja też :-)

Kasia ja myślę że dziunka ma rację dodam jeszcze że musisz wziąść pod uwagę brak amortyzacji

też uważam że mógł by być większy z tym że ja folie w buuz boxie wożę tak że mi zakupy się mieszczą
Gosia będziesz buzza sprzedawać??

Aga czekam na stelaz az wroci z serwisu i sie zastanowie,pojerze nim chodz juz mam kupca na niego...chcialam slaloma ale jak widze buzza to ahh..i zeby nie bylo JA TEZ GO KOCHAM hehe...ja torby buzz box nie uzywam z lenistwa i dlatego woze folie w koszyku i dlatego nie mam tam miejsca hehe...

reklama
Do góry