reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WÓZEK - wasz wybór !

Więc dziś nadejszła wiekopomna chwiła! Odbyłam pełnometrażowy spacer całą rodzinką :-D Pogoda była cudowna, a buzz... każdy kto zobaczyłby moją rodzinkę, jak każdy chciał powozić, od razu odgadłby, ze buzz jest czarodziejski :-D prowadzi się jak marzenie! Dzieciaki radziły sobie z każdą trasą, skręcanie jedną ręką to żaden wyczyn, wniesienie wóżka z pasażerka na trzecie piętro nie było dla naszego Tatusia żadnym obciążeniem (no silny jest, ale wózeczek też stosunkowo lekki)
W każdym razie - buzz sprawdził się doskonale! z niecierpliwością czekam na kolejny spacer! Oby jutr było pogodnie znowu :-D:-D

reklama
Więc dziś nadejszła wiekopomna chwiła! Odbyłam pełnometrażowy spacer całą rodzinką :-D Pogoda była cudowna, a buzz... każdy kto zobaczyłby moją rodzinkę, jak każdy chciał powozić, od razu odgadłby, ze buzz jest czarodziejski :-D prowadzi się jak marzenie! Dzieciaki radziły sobie z każdą trasą, skręcanie jedną ręką to żaden wyczyn, wniesienie wóżka z pasażerka na trzecie piętro nie było dla naszego Tatusia żadnym obciążeniem (no silny jest, ale wózeczek też stosunkowo lekki)
W każdym razie - buzz sprawdził się doskonale! z niecierpliwością czekam na kolejny spacer! Oby jutr było pogodnie znowu :-D:-D

no i bardzo mi sie podoba to co napisalas:-)ja tez juz sie nie moge doczekac spacerkow...ale narazie tylko moeg pomazyc:-(

to ja się pochwalę zdjęciem ze spacerku. Generalnie budzimy sensację na osiedlu naszym pojazdem.

Załączniki

• IMGP9231.jpg
    IMGP9231.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 100
  • IMGP9234.jpg
    IMGP9234.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 86
no i bardzo mi sie podoba to co napisalas:-)ja tez juz sie nie moge doczekac spacerkow...ale narazie tylko moeg pomazyc:-(

Ja tez jeszcze marze o spacerkach i ostatnio stwierdzilam, ze jakas lale od Luli pozycze, wsadze w wozek i wyjde na spacer :-D bo normalnie nie moge jak on sobie stoi biedny i samotny w garderobie przykryty przescieradlem :-(;-)
A do tego odkrylam, ze ta moja mala mysz (czyt.Julka) zrobila sobie skrytke w koszu pod wozkiem :szok: i co znalazlam? sznurek, guzik, miara krawiecka i pluszowa kartka w ksztalcie serca :eek:

Kilolku ale Ty masz slodki ciezar do pchania :tak::-D

Kilolku ale Ty masz slodki ciezar do pchania :tak::-D

kilolek no nie dziwie się że wzbudzasz sensacje :)) bo to duży wózek jak dla bliżniaków :))
:tak:a największa jest sensacja jak chcę podjechac pod krawężnik, bo nie mam sły tak nacisnąć na rączkę by podniosły się pzednie koła, więc musze podskoczyć i przewiesić się całym ciężarem ciała przez rączkę :-D:-D:-D

kilolek ślicznie się prezentujecie na spacerku....

Iza super że wszystkim odpowiada wózeczek:tak:

a ja nie mogę się doczekać kiedy to ja wyjdę na pierwszy spacerek z moim turkusikiem:-D:-D

reklama
Do góry